![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Quote:
|
1 Attachment(s)
Culoare masina +jante :oops::oops:
|
3 Attachment(s)
Vand minunatia mea :((
La pretul de 40.000 $ avand in vedere ca am luat`o la 29.000$ (adica am primit dif. =dar atata a dat fostul propietar) Si cum arata acum , zic ca merita toti banii. Si cate modificari a primit :( ... PS:Masina se vinde fara geamuri fumurii , ca ma luat militia si a zis sa le dau jos .. :))) |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Masina a primit Turbo....SI cum am facut reclama deja o aparat sponsori..Care mai vrea sa-mi deie un PM :arrow:-SuNt interesat de masinuta..Vb la tel;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow::arrow: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Mi-am cumparat astazi un sasiu de BMW E36 , am incercat in cele din urma sa il "imbrac" . Mai am de pus evacuarea pe el , de vopsit , schimbat jantele , motorul si multe altele . Acum vi-l prezit asa cum e , nu este chiar stock .
Eu m-am indragostit de el :x asa urat cum e el acum :x - Sasiul - 1350E - Exterior , Interior - 800E - Suspensii - 700E - Arcurile + Amortizoare - 650E ( H&R Ultra Low ) - Discuri + Etriere - 350E ( Brembo ) - Motorul - 600E ( Deocamdata este unul de 380HP ) Sper sa va placa si voua :peace: |
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
S`a dus si iubirea mea ... (Toyota .. )
La gauzaru de R.equinox care o chinuie .. ( asa a zis :)) ) am dat`o la schimb pe Mercedesul lui e190 .. si a dat 20.000 dif .. ( prea putin ) Am multe planuri cu ea:twisted::twisted: ... sper sa fie toate indeplinite.. Primul lucru . sa o trec pe numele meu .. Un kit amg.. un motor amg .. niste black`uri .. Enjoy.. :arrow: |
6 Attachment(s)
Quote:
DEspre masina--Se prezinta bine...dar spirit bulangiu asta o zis ca are un motor super..dar nam trecut 180 cu el:sad:...AM planuri destul de mari cu ragalia asta Poze:arrow: |
iti trece cauciucu prin aripa in fata :P la toyota
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Spirit..-Macar eu am permis....nu frec menta:lol::lol: |