![]() |
Re: Dacia Nova - Pasiune pentru Motorsport
|
Frumos proiect motorul este cumva de solenza/supernova din ce vad eu sau ii alt motor?
|
motor de megae 1 ,scenic etc ...
Ceva asemanator pe un R5 http://renault5gtturbo.com/forum/ind...?topic=1523.15 stiu pe cineva care vinde o axa de 271 catcams pentru motorulul asta :D |
Quote:
bravo man ,ma bucur pentru tine! bafta mai departe ! |
Da, este un motor de Renault K7M 720 provenit de pe un Megane. Modificarile aduse sunt: aprindere de golf, cutia si volanta au ramas cele de pe Nova, ambreajul este stage 1, iar carburatoarele sunt de pe un Kawasaki de 900cc.
Sunt mai multe astfel de proiecte, nu doar R5-ul ala. :) Despre axa lasa-mi niste detalii in privat! |
Singura filmare pe care o am, dar si asta intr-un unghi foarte prost... :(
Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat sa luam startul la aceasta etapa! https://www.youtube.com/watch?v=CMTx5Gmc1Cw |
Iai dat grav ! felicitari ce ai scos acolo! Asteptam filmariile de la etapele urmatoare.! Dar promite ca vei schimba unghiul de filmare!!Si 3-ul ala neaparat rezolvat...
|
O sa fac un suport special pentru camera, ca e prea sus pozitionarea asta. :) Cat despre cutie, deja am vorbit despre asta si in viitorul apropiat voi lua un grup scurt care sper sa faca fata la urcari de genul asta! :D
|
22 Attachment(s)
Cateva poze de la ultima etapa... :oops:
|
Multumesc celor care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit!
O mica "paranteza" am de facut, fara sa supar pe nimeni: gratie lui Rapido KRF am reusit sa luam startul dupa acele defectiuni pe care le-am avut in dimineata etapei, nu intregii echipe. Membrii echipei m-au ajutat inainte de etapa prin alte mijloace... http://www.msport1.com/Automobilism_...%20agonie.html |
Neata! N-am mai postat de mult ceva pe aici, dar observ ca nici mare activitate nu e...
Am reusit sa recuperez cutia masinii de la Iasi, defapt ea m-a gasit pe mine. Multumesc domnului doctor de acolo ca a avut incredere, m-a ajutat si am putut merge dupa ea. Intre timp cutia a fost montata sus, niste prieteni au confectionat un airbox (voi revenii cu niste poze) si s-au facut mici reglaje la carburatoare! Inca nu e in mintile lui motorului, dar probabil ca in sezonul urmator il voi schimba si pe acesta... In acest weekend s-a terminat si ultima etapa din CRRS din acest sezon! Etapa asta nu m-am lipsit de problemele mele din totdeauna...cauciucurile! Dar am invatat ca fara cauciucuri, nu are rost sa ma mai chinui! In rest a fost un weekend frumos, vremea a tinut cu noi, ne-am distrat si ne-am simtit bine! In prima mansa chiar daca am eiztat in cateva locuri si nu reuseam sa ies bine dintr-un viraj, am iesit pe 5, iar mansa a 2-a s-a aratat a fi un esec total! :))) Aici este filmarea onboard cu mansa a 2-a unde m-am prostit rau de tot! :)) https://www.youtube.com/watch?v=73Q5vbu7pRI S-au adunat toate, prostia mea cu mici defectiuni ale masinii, cauciucurile au devenit si ele "lubenita" ne mai fiind atat de aderente si pe ultimele 2 ture jumate probleme de alimentare pentru ca n-a mai fost destula benzina in rezervor, un fel de pana prostului, doar ca problema a fost un furtun ce nu era bine asezat la locul lui! :))) Asta e, data viitoare vom fi mai atenti... Acum asteptam si ultima etapa de VTM, iar pe urma putem incepe pregatirile pentru anul viitor, unde sper ca o sa lipseasca chinuiala de anul acesta! :))) Un inceput de saptamana cat mai bun si cat mai frumos tuturor! |
1 Attachment(s)
a fost bine man , felicitari :) ne-am simtit bine...
Felicitari inca o data si abia astept anul viitor cu forte proaspete :) |
Quote:
|
14 Attachment(s)
Cateva poze de duminica, Gala Campionilor din Campionatul Regional de Rally Sprint si ultima activitate pe anul acesta. Ne pregatim de iarna si noua configuratie a masinii.
|
Noua configuratie ?...Draguta treaba..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning