![]() |
Re: Maşina mea: My Little Corsa [2] 1.4 16v
1 Attachment(s)
Quote:
uite poza -> aluline la un simplu "sarci" pe google ca jante "aluline felgen" gasesti jantele acestea si altele asemanatoare. o seara buna bafta ps: am rezolvat ( sunt rupt de somn ) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
ce sunt eu adormit da si tu esti ...
eu n`am corsa :)) omu care vinde jantele de pe corsa e cocot , baiatu din arges eu sunt doar un baiat :P care a avut o astra f si acum are un G ( nu puteam sa ma abtin ) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
da nu stii ce fel de baiat :)
vb cu cocot si ia jantele alea de la el vrea 800 lei nu fi fraier uite mai sus(2 posturi ) jante ce aveam eu pe f |
deci astra asta a fost a ta !? acm ai G !? Doamne cum sunt jantele astea am vazut unele la vreo 300 de euro pe okazie ale unui tip cu o masina portocalie dupa forum ... nu mai tin minte ce masina !
|
erau tzipla jantele , jantele s-au vandut la braila pe 450 euro si masina tot la braila pe 1350
am investi 2700 am scos 1800 :) acum am astra G, e si aici pe forum acum am altele in cap fac bani si dupa masina e mai bine asa ... usor usor se schimba lucrurile erau rsl cult 9 j spate cu et 10 225/40 r14 8 j fata cu et 5 195/45 r14 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un exemplu de ''replici'' sa zic asa....jantele mele sunt ATS made in Germany 7j , iar pe internet nu am gasit nicaieri asa ceva....doar MOMO Quasar care sunt identice :D
Asa ca nu va mai contraziceti.....;) |
cu ats cup nu cred ca o sa ai probleme ca au et 28 iar borbeturile au avut et 35...
|
am o rugaminte nu imi transformati topicul intr-un topic dspre jante :D ... eu cred ca am sa optez ptr ceva cu buza pe 14 :) dar cred ca am sa astept o vreme din 2 motive 1 banii 2 astept poate pica ceva din germania la un pret bun .... multe jante care sunt aduse de baieti pe forum si le vand la 300/200e sunt cumparate din germania cu 50/70e ... chiar am avut ocazia sa vb cu un tip avea pe o vectra jante dezent tipla cu tot cu gume 75e din germania :) ... aniway
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Bad Boys in the hood biatch !
more here --> Dream Works Club ! https://forum.4tuning.ro/664-dreamwor...on-2012-a.html |
Ba tu in ce zona stai? Ca mi-e cunoscuta masina dupa numere :D Sigur sigur te-am vazut prin oras, da' mi-e ca esti vecin cu mine :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning