![]() |
Re: poze cu lucrarile mele
toata stima si respectul!!!sper sa nu supar pe nimeni, dar din punctul meu de vedere,ai cele mai artistice lucrari de pe aici.[cred ca intelegi ce vreau sa spun] tine-o tot sa , si la mai mare!!!
|
6 Attachment(s)
Quote:
cam asa arata acum si inca mai am ceva treaba la spate si fatza |
|
Hehe misto filmuletzu :) Si masina o iesit bine 8)
|
3 Attachment(s)
Quote:
acum capota de la mercedes |
Damn!!! Daca te muti in Bucuresti , da-mi un semn^^:P
|
Felicitari pentru tot ce ai reusit sa faci cu airbrush-ul. Tine-o tot asa si bafta multa in continuare!
|
Bravo, foarte bine lucrat!
Acum inteleg cum ai reusit ca dob -urile alea sa iasa asa de realistic din capota.... Ai mascat cu salam si sunca!! :):) Great work mate! Happy airbrushing! |
Quote:
totul pe mashina e freehand inafara de partea din spate unde am mascat si mascat si mascat again iar catzeii din spate tot freehand . salamul si shunca m-a ajutat doar mentinerea moraluilui ridicat :lol: :lol: |
in afara de romana si engleza nu stiu alte limbi :D so..
"von gini house kennel" ce insemna :) ? |
Quote:
e numele canisei de unde am facut catzeii ;) www.dobermann.nt.ro aici ai sa vezi mai multe ;) |
ms frumos....
|
4 Attachment(s)
mercedesul terminat
|
:peace: :peace: Super o iesit :) Se vede ca proprietarul masinii o iubeste catzeii ;)
|
Spatele a iesit super! Cred k astia kre o sa conduca in spate o sa pastreze distanta ca sa nu se trezeasca cu o cusca de caine pe capota si cainele pe stergator :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning