![]() |
Re: My mk3 classic
1 Attachment(s)
------====-------
|
Masina arata bine, dar scapa de toate stickerele posibile, daca tot mergi pe Classy.
|
Quote:
Imi poate explica si mie cineva cum Dumnezeu pot strange frana de mana? :rolleyes2 https://s9.postimage.org/phji8xgxb/rzw1.jpg https://s8.postimage.org/wlzw8err9/rzw_rba.jpg |
Dai consola de pe mijloc jos are 2 suruburi in spate sub scrumiera si la frana de mana ai 2 cabluri individuale pentru fiecare parte care se strang cu o cheie de 10 ...
Bafta |
Pentru cine intereseaza se dau jantele 8ooRON !
|
Urmaresc topicul de ceva vreme dar pana acum nu am postat..
Ai o masina foarte frumoasa Imi place cum arata Cu o grila fara semn ar fi si mai frumoasa dupa parerea mea Dar fiecare cu gustul lui:) |
Frumusica masina, te astept cu ea pe la mine sa o vad si live ca de logan m-am saturat :)) .
PS : Sunt baiatu care are atelier in parcare (zona IOR) ca sa stii cine sunt :) . |
Quote:
O sa ti-o prezint si pe micuta mea ! |
1 Attachment(s)
Cu ce dracu a plouat fratilor zilele astea?CU rahat?
Am spalat-o ieri de doua ori si azi de dimineata am gasit-o iar pilaf!:???::shock::shock::shock::shock::shock: |
dupa cum ai pus before/after se pare ca ti-a facut bine ploaia :lol:
|
Quote:
|
Quote:
te plangeai de ploaie si ma asteptam ca pozele sa faca referire la starea masinii inainte si dupa ploaie. am inteles eu gresit. |
7 Attachment(s)
9j toate 4 :))
Nu prea merge...:P o sa caut niste azev a! Ies prea mult afara et15 si 9j... |
Pe spate mai merge... desi nu cred ca se poate circula civilizat (adica fara sa atinga) cel putin cu cauciucurile astea, dar pe fata deja e ceva extrem, plus ca poate dauna directiei si articulatiei.
ps: parca o vindeai !?! |
Eu le-as pastra... Pui pasaje de golf 1 sau 2 pe fata si pe spate si o sa fie destul de incapatoare, vopsitor ziceai ca sti pe cineva care te poate ajuta ieftin, mai ai nevoie de banuti si de un tinichigiu bun sa-ti puna pasajele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning