Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Noul GTA SAN ANDREAS 4TUNING (Si masini pe comanda) (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/261926-noul-gta-san-andreas-4tuning-masini-comanda.html)

akaeu 07-12-11 19:36

Re: Noul GTA SAN ANDREAS 4TUNING (Si masini pe comanda)

salut. scuze ca intru si eu aici dar am vazut ca faci masini pentru gta sa. Am vazut ca nu mai faci momentan ca ai prea multe , dar ai vre-un id de mess sa te contactez?

adiad 08-12-11 11:56

Quote:

Originally Posted by akaeu (Post 4765126)
salut. scuze ca intru si eu aici dar am vazut ca faci masini pentru gta sa. Am vazut ca nu mai faci momentan ca ai prea multe , dar ai vre-un id de mess sa te contactez?

Cn eu sa iti dau id de mess?
:D

R.Equinox 08-12-11 13:06

Quote:

Originally Posted by adiad (Post 4766414)
Cn eu sa iti dau id de mess?
:D

Nu nu tu...A lui cristi..

Smathak 08-12-11 15:01

Quote:

Originally Posted by akaeu (Post 4765126)

Mai asteptati putin oameni buni ca cristy nu le poate face pe toate 1 la mana nu numai comenzile voastre si amele le are si mai e si ocupat cu viata are si omul probleme ... Si 2 la mana , macar atat sa puteti face putin timp de asteptare nu strica si eu stau dar nu am ce face mai bine decat nimic...

adiad 08-12-11 17:59

Quote:

Originally Posted by Smathak (Post 4766706)
Mai asteptati putin oameni buni ca cristy nu le poate face pe toate 1 la mana nu numai comenzile voastre si amele le are si mai e si ocupat cu viata are si omul probleme ... Si 2 la mana , macar atat sa puteti face putin timp de asteptare nu strica si eu stau dar nu am ce face mai bine decat nimic...

Eu astept nam ce face !:cry:

akaeu 08-12-11 18:12

pai si eu astept , dar ma intrebam daca nu are un id de messenger ca sa ii dau niste poze

P.S :inteleg ca e ocupat omu' , deaia astept raspunsul lui :D

Smathak 08-12-11 18:21

Quote:

Originally Posted by akaeu (Post 4767083)
pai si eu astept , dar ma intrebam daca nu are un id de messenger ca sa ii dau niste poze

P.S :inteleg ca e ocupat omu' , deaia astept raspunsul lui :D

Pozele le lasi aici daca i le dai pe mess poate le sterge daca nu ai observat uitate pe paginile precedente.Si convingete!

cristy_dacia 09-12-11 13:52

Baieti numai postati momentan caci pana nu imi iau alt pc luna asta numai fac masini pt ca eu il am defect pe-al meu.
Iar cand imi voi lua alt pc va voi anunta eu ca sasa vad ca am destule de facut.

Ionita-Marius-Alexandru 10-12-11 09:43

salut cristi fa-mi si mie acest skoda pt un prieten https://www.facebook.com/media/set/?s...6502040&type=1 pozele sunt pe linkul ala

R.Equinox 10-12-11 11:38

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4768498)
Baieti numai postati momentan caci pana nu imi iau alt pc luna asta numai fac masini pt ca eu il am defect pe-al meu.
Iar cand imi voi lua alt pc va voi anunta eu ca sasa vad ca am destule de facut.

Ionita-Marius-Alexandru--Vezi ce scrie?...NU am nimic cu tine dar esti cam inervant....O zis omul ca nu mai are timp deocamdata...tu stai si freci menta in casa,,dar poate omul mai are servici/probleme....

Smathak 10-12-11 12:23

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4770079)
Ionita-Marius-Alexandru--Vezi ce scrie?...NU am nimic cu tine dar esti cam inervant....O zis omul ca nu mai are timp deocamdata...tu stai si freci menta in casa,,dar poate omul mai are servici/probleme....

Dap cam asa e. Deci pauza la masini pana suntem anuntati !

Ionita-Marius-Alexandru 10-12-11 16:16

Quote:

Originally Posted by Smathak (Post 4770133)
Dap cam asa e. Deci pauza la masini pana suntem anuntati !

eu nu am zis termen

adiad 13-12-11 15:54

Quote:

Originally Posted by Ionita-Marius-Alexandru (Post 4770504)
eu nu am zis termen

nu mai da pe facebook poze poate omul nu are cont

Ionita-Marius-Alexandru 13-12-11 16:43

Quote:

Originally Posted by adiad (Post 4775848)
nu mai da pe facebook poze poate omul nu are cont

merge daca vrei sa sti

r3dirr3ct 13-12-11 23:01

Auzi mai Cristy putulica de 16 ani care zici tu ca ai 20 de ani,asa ai mintit pe toata lumea? Mare moder ce esti,esti un furacios furi modurile la altii si le modifici putin,sh sunt ale tale,nu pui nici autorii originali,nu ceri nici voie sa modifici! Eu te-am considerat ca pe un prieten,dar tu m-ai mintit mult,si eu te-am crezut! Eu nu te-am mintit nici macar cu un cuvant,cat timp am fost prieteni!Esti un mare cocalar care are Masini, Femei si Bani doar in poze! dar in spatele monitorului esti un mucos!Nu mai am cuvinte!M-ai dezamagit mult de tot!Asta e mintea unui copil! Pa pa!!!

All times are GMT +2. The time now is 00:17.

- Copyright 2026 4Tuning