Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

zGb 13-02-07 13:46

Re: Polo GTI vs...

retine un lucru...eu nu mint,sunt foarte realist si foarte fairplay asa am fost si asa voi fi intotdeauna :)

urasc minciuna mai ales in lumea asta, mancatoria, victoriile usoare si lipsa de fair play

si in legatura cu sorin am zis ca d-abia l-am batut si mai tarziu...imi e greu sa spun cine a fost in fata la 400m stiu ca el m-a ajuns pana-n 400m dar nu mai stiu sincer la ce viteza l-am depasit exact (stiu doar ca n-a stat deloc mult in fata mea...era doar jumate de masina or something)

putem sa incercam si noi no problem...dar dupa cum spuneam de pe loc mi-e f greu pe langa faptul ca am cuplu imens am rotile de vara care si asa sunt cam tocite (cele de iarna nu le-am pus ca n-a fost iarna...si sunt noi si am zis sa nu-mi bat joc de ele...si asa sunt pe 15" si chiar ca nu mai plecam desi eram super curios cum fuge masina cu 195/65/15 :))

Zyx 13-02-07 13:49

Astept invitatia la dans... cu acel Golf 2 VR6! Cu cea mai mare placere!

Sorin Golf 3 cabrio 13-02-07 20:53

Pana voi mai intervenii eu, userul MPA va vorbi in numele meu aici pe acest topic!

Cel mai bine insa ar fi sa lasam pronosticurile deocamdata mai usurel si sa trecem la fapte ! ! ! Zic bine?

P.S. Golf 2 VR6 ...

Zyx 14-02-07 00:26

Da, corect! Fapte, nu vorbe! Deci... asteptam... vremea buna!

mpa 14-02-07 00:36

Sa fie cum zici. Cu prima ocazie de vreme buna.

Aki 06-03-07 15:37

Zyx-ule vorbeste cu baiatul, ca este frumos afara :D

mpa 06-03-07 21:35

Zgb // Zyx un tango cu Golful 2 careva?

zGb 06-03-07 22:37

eu in curand sper...maine pun si eu suspensia intr-un final si sper ca sapt viitoare sa pun cauciucurile noi...inca nu e reglat softul de tot dar merge acceptabil (teoretic e mai slab softul asta decat cel cu care m-am dat initial cu sorin)

mpa 06-03-07 22:52

Nu e problema. Vrem sa fii in maxim de forma si fara menajamente.Te asteptam.
De asemenea un raspuns de la Zyx.

zGb 06-03-07 23:10

zi-mi ce are sorin in plus de atunci? cam cat? dar fi sincer sa vad daca are sens sa mai incerc

mpa 06-03-07 23:15

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 785149)
zi-mi ce are sorin in plus de atunci? cam cat? dar fi sincer sa vad daca are sens sa mai incerc

Cat se poate de sincer. Masina trage usor mai bine. Nici o modificare. Doar alte reglaje. E ca un mic ceas elvetian.

zGb 06-03-07 23:24

apreciez...e ok atunci ma risc dupa ce reglez si eu softul si pun ce-am specificat mai sus :)

mpa 07-03-07 00:14

Cand fie Eu sau Sorin o sa aiba modificari substantiale fii sigur ca fie schimbam clasa, fie anuntam.
Am citit in alta parte ca ziceai de 2,9 cu modificari. Te asigur ca stai de vorba cu un 2.8 stock in ceea ce il priveste pe Sorin. Excelenta face diferenta. Adica e perfect reglat / setat.

Zyx 07-03-07 00:33

Ne dam! Cand este, vorbim! Din partea mea... astept! Va astept!

zGb 07-03-07 02:52

sincer mie asa mi-a lasat impresia cum ca ar fi un 2.9 sau un 2.8 umblat...mi-e greu sa cred ca e un 2.8 simplu fara nimic...pt ca stiu de pe vremea cand aveam 130+soft cum se misca un 2.8 normal :)

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning