Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Vw Polo - DDBig (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/26108-vw-polo-ddbig.html)

Bigu 17-11-08 20:18

Re: Vw Polo

10 Attachment(s)
am capitonat un plastic din portbagaj, stalpii din fata, sertarul amplifurilor, am rezolvat masa , distribuitorul la remote, legat difuzoarele. mai am de terminat incinta, si de facut cablurile rca.

Bogdan YBR 17-11-08 21:55

...recunosc ceva prin pozele alea :)
am vazut ca ai pastrat cablul de remote trimis.
era un papuc de - de la un set de difuzoare ;)
ce e a 3'a carcasa de pe placa aia ?
ai a4, ai lrx 1.400 si mai e ceva ...

PS: cu ce ai imbracat stalpii si plasticul ala din spate ?

ceachi 18-11-08 05:16

fara suparare , cu ce faci pozele?
cu telefonul mobil?
E pacat de lucrare , arata bine ce faci tu acolo si merita niste poze mai bune!:lol:

Bigu 18-11-08 06:37

cu mobilu :D, a 3-a carcasa e Uranium GZUA 2125SQ (2 x 100 WRMS @ 4 ohm 2 x 175 WRMS @ 2 ohm 350 watt maximum output power lowpass highpass bandpass subsonic filtervariable Q top control buffer capacitors at the power transistors )

animalutz 18-11-08 14:13

iaute ce progreseaza nenea cu instalarea ... spor la munci domnu . si btw , chiar , ia si tu o camera digitala si fa pozele ca nu prea se dibuieste nimic din pozele astea facute cu telefonu .

Bigu 19-11-08 10:25

6 Attachment(s)
am preferat pana acum sa bag poze facute cu telefonu pt ca se manipuleaza f usor din cauza dimensiunii. am facut poze cu aparatul la incinta inainte de mochetare si antifonare....

Bigu 20-11-08 08:43

9 Attachment(s)
am mochetat incinta asa cum am stiut eu mai bine, sper sa fi iesit ok(ASTEPT PARERI), am aplicat 4 straturi de dynamat pe portiunile de fibra(peretele de fibra are cca. 8-9mm) si unde fibra se intalneste cu lemnul si la imbinarea dintre placaje am atasat 2 coolere de carcasa transparente(coolere au cate 4 leduri rosii fiecare si se aprind cand se invarte elicea) + grile de protectie. coolerele sunt montate : unul sa bage si altul sa scoata aerul.
poze (cu aparatu) cu incinta "gata" 95 % complete.

ce mai tb facut:
condeul si capacul procesorului sunt la cromat (o sa fie un darkchrome),
tb sa fac RCAurile,
o placa de plexi gravata ce acopera procesorul
montarea senzorului de temperatura in rackul amplifurilor

animalutz 20-11-08 13:18

frumos bigule,frumos... din cate imi aduc eu aminte , marinu a intampinat cateva probleme cu coolerele pe la amp-uri acum ceva timp , pe o instalare mai veche de pe audi , una pe care am vazut-o eu la valcea , pentru ca aduceai mici bazaituri in sistem . bine , acum s-ar putea sa nu-mi mai aduc eu bine aminte . sper sa nu intampini probleme . spor la munci si sper sa iti ascult masinutza cat mai repede .

J.D 20-11-08 13:30

Cat de frumooooos...abia astept sa vad mai multe poze cu lucrurile cat mai aproape de final! :) Bravo Bigule, felicitari maxime! :)

Bigu 20-11-08 14:52

ms JD, ms animalutz.
nu vad de ce ar bazaii :) eventual sunetul scos de el cand se invarte, dar muult prea mic pt ca le-am ascultat :) , acu fac rca-urile :) revenim pe seara :)

animalutz 20-11-08 20:02

spor la munci ... :) ... marinu avea probleme atunci pentru ca folosea coolerele sa raceasca amplificatorul deoarece era incastrat in spatiul rotii de rezerva si acoperit cu o bucata de plexi ... sper sa nu ai probleme .

Bigu 22-11-08 10:21

7 Attachment(s)
au mai ramas de facut niste chestii estetice.... cum ar fii reglarile :)) si montarea unui condeu :)
deci: ASTEPT PARERI !!!!!
app: nu am nici cel mai mic parazit in difuri! nimic! :joy::dance::ihearu::woowoo::peace:

Bogdan YBR 22-11-08 12:01

ai muncit ceva la mochetat incinta.
oricum felicitari...arata fff bine.

app: pozitionarea subului cred ca o sa-ti puna mici pb la alinierea lui timp sa bata odata cu midbassul.
amplifurile au ramas sub incinta,nu ?

Bigu 22-11-08 12:16

dap, au ramas acolo. alinierea se rezolva, doar am procesor, nu? :D

ceachi 22-11-08 12:27

Interesant!
Ai probat, cum e incinta, rezonante ceva?
Nu e rau nici ca design, nici ca executie dar sa asteptam sa o vedem si sa o o auzim in realitate , asa in poze e ok.
Mare cistig nu e ca spatiu fata de o incinta clasica de sub dar asa nu mai ai probleme cu fixarea incintei .
Racirea amplificatoarelor crezi ca e ok, avind in vedere ca ventilatoarele sunt cam aproape unul de celalalt , nu exista riscul ca aerul "rece" bagat de unul sa fie scos de celalalt inainte sa ajunga la amplificatoare ?
In rest numai de bine , ma bucur ca in sfirsit si in Romania am inceput toti sa punem accentul si pe design !

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning