![]() |
Re: Oltcit Trs
Quote:
|
... relax cataline... !!! ca trece!! ;)
|
si cum ziceai ca ti-a lasat dunga aia?
|
am facut stanga.. aveam semnal tot. si omu s-a bagat in depasire..
|
dar de ce nu vopsesti plasa neagra? eu zic ca ar da mai bine. Nasoala zgarietura, dar se rezolva si asta. ;)
|
moamć .. ii saream cu genunchiu`n gura si cu dintii `n gāt .. lansam moda bluzelor cu, cutit`n spate... imi luam mandat pt zgārietura aia :( imi pare rau cataline sper sa o refaci
|
:( vezi cum rezolvi, ca ti-am simtit toti lipsa vineri... :) si mai aveai si tu cu cine sa alergi ... :D ca avea BUBU masina noua... ;;)
|
la inceut vroiam o masinutza cu telecomanda.. si spre disperarea mea ai mei mi-au luat o planta:)
|
Numai Portelanuri aicea.... Aveti Grija la Borduri sa Nu va stricati FIBRELE... TUNINGURII??? Faceti si Voi ceva klumea la Motoare ca si tataia la Dacia lui isi face Barii. uitati-va si Voi pe aicea ce face un Oltcit https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=463&pos=169
|
Am uitat, unul fara fibre si APROAPE stok.
|
aratami mie un tataie sa faca ce am facut eu la masina si eu. iti dau cheile d la masina mea. pana atunci. explicate mai bine cand scrii ceva. exista 2 feluri d tuning. motor si exterior. am preferat exteriorul. nu prea ai unde sa alergi cu ea. mai bine sa arate superb.. parerea mea.. domnul.. tataie cu bari
|
de ce toata lumea incurca tuning`ul cu styling`ul? :)
|
Mai COPILU daka tu Crezi ca ai facut TUNING punind 2 FIBRE si 2 Beculete ai Noroc ...e CRACIUNUL. Face Bine de un POM DE IARNA.
CE spui TU... Nu ai Unde sa alergi???? uita-tela baiatul ala cu DACIA SGM sau baiatul cu Oltcitul din CRAIOVA PMD sipoate Inveti ceva de la Ei. |
ce sti u de robert SGM sau de PMD? ai stat de vb cu ei? ii cunosti personal ? fa`ti tu ce vrei la masina.. si inca o data... nu incurca tuning`ul cu styling`ul
|
taticu.. fati tu la motor. si vii si ne alergam.. eu o sa fac si la motor si la exterior.. exterioru e aproape gata.. o sa fie si frumoasa si puternica. probabil a ta va fi un jaf cu motor de avion care cateodata nici nu merge si tie rusine sa mergi cu el pe strada . bafta. si craciun fericit
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning