![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
Aparatul ii foarte destept dar ii mai trebuie si un operator ca asta ii cam prost asa.:sad: |
Quote:
|
Quote:
|
Mah , adevarul e ca de departe A4-le e cea mai impunatoare de pe acolo :D
|
@bunilla : te asteptam in continuare si pe tine la una din intalnirile 4tuning HD / Deva, ca pana una alta tot Devean esti :-)
|
o sa vin la vara... as veni mai repede, dar din pacate nu am motiv... :(
|
2 Attachment(s)
RENAULT MEGANE 2007
1.6 16V 110 CP Si in curand va fi urmatoarea ....... ma gandesc deocamdata........OPEL CORSA 1.6 ECOTEC TURBO 192 CP cutie manuala 6 trepte sau OPEL CORSA 1.4 TWINPORT ECOTEC 90CP cutie manuala 5 trepte sport Astept si pareri!!!!!! Renault Megane Este A Meu Hd-08-lpv |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Fratilor cand sunt ceva intalniri in Deva???
|
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
:lol: |
Facem o intalnire sambata/duminica viitoare? sa impartim niste stickere? sau peste 2 saptamani? .... Yo zic ..sper sa ma pot scoate de la servici... :D
Hai cu ideile...ar fi faiin sa fie o intalnire stabilita in fiecare data de "x" a luni sau o data la 2 luni sa ne intalnim.... o data la deva..o data la hunedoara...si odata la santuhalm :D |
Quote:
|
...Sa mai zic si yo ceva ca nu am mai postat de un car de ani............Va salut pe totzi cu ocazia asta .........daca tot e vorba de intalniri pe 31 mai ce zice-ti e buna data???
|
Quote:
Da fratzika acolo la casa de cultura in Saint Louis e perfect...:p |
Ok...atunci sambata in 2 iunie...asa dupa ziua copilului...(ca sa ne bucuram si noi da niste bombone.....furate da la cei mici :)))
|
Deci totusi cand ne intalnim :))
Bah, sa facetzi poze sa va mai vad si yo!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning