![]() |
Re: Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
1 Attachment(s)
Quote:
vazi in tabelul de mai jos pe zona verde (care iti spune exact cate mai sunt disponibile in acest moment) cele pe rosu, au fost, momentan sunt pe stoc 0 numai bine Bogdan, |
205/55/R15, iarna, modele si preturi pls. Sunt EXTREM de interesat.
Thanks, Vlad. |
10 Attachment(s)
Quote:
pe dimensiunea ta de 205/55-15 nu sunt multe oferte (este o dim sport cu valori preponderent de vara....) din cinci ai doar o singura varianta de la Fulda, restul sunt pe stoc 0 - DAR daca renunti la talonul sport de 55 si cautam cu 205/60-15, deja se schimba situatia... deci primul tabel (saracacios) contine si poza celor de la Fulda, iar pentru cealalta dim, am scos cateva poze de la cei mai scumpi si de la cei mai ieftini... succes la ski Bogdan PS: pentru mai multe informatii, trimite-mi mail te rog, regula pe acest forum nu-mi permite sa dau "reply" de mai multe ori in aceias zi !!!! Bucuresti, 0744 363678 PS2: coloana verde/rosie iti spune exact cate mai sunt disponible in acest moment la ei...la noi in 7-8 zile din momentul ok-ului tau |
4 Anvelope de iarna 225\40\r18
Mersi !!! |
5 Attachment(s)
Quote:
ai mai jos tot ce am gasit pe dim ceruta, plus cateva poze de la cele care sunt in acest moment mai multe de ...4/buc enjoy Bogdan |
7 Attachment(s)
Quote:
Salut fuscobal asa cum se poate vedea si din tabelul de mai jos, visteria nemtiilor este cam goala in acest moment pe "zona" asta...poate dupa ce se ma incalzeste afara coloana verde/rosie iti marchaza exact acest lucru - cate mai sunt disponibile in acest moment altfel numai bine Bogdan, |
225/40 R18 92Y de vara ce ai?
|
1 Attachment(s)
Quote:
aceste sunt toate....in acest moment coloana verde/rosie iti spune cate mai sunt pe stoc in acest moment pretul este in euro si este cel de livrare in Bucuresti...nu se mai adauga nimic peste numai bine Bogdan |
Salut. zi-mi te rog, o bucata Good Year Eagle F1, 195/45 R17 gasesc la tine?
|
1 Attachment(s)
Quote:
aceasta este guma ? daca da, mai sunt 13 pe stoc in acest moment la 104/eur pret cu livrare in Bucuresti, daca esti ok da-mi un semn Bogdan |
salut mar interesa si pe mine ceva pe 155-165-175\50-55\r14 pret... multumesc
|
2 Attachment(s)
Quote:
la 155 am gasit numai de la 65-14' in sus (65, 79, 80...) la 165 am gasit doar doua variante cu 55, respectiv (foto) 165/55R14 72V RE030 MZ BRIDGESTONE la 90/eur 165/55R14 72V K102 HANKOOK la 65/eur la 175/50-14 sunt tot doa variante dar sunt pe stoc 0 iar la 175/55-14 nu-mi arata nimic o zi buna Bogdan |
215/55 R16 Pirelli P7 daca ai ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
am si P7 uita-te in lista...asa arata ? Bogdan |
salut, nu am gasit in paginile anterioare asa ca te intreb direct: ai ceva de vara la 205/60 R16?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning