| DEVIL's Style |
15-07-12 22:42 |
Re: MONTEZ DIVERSE OPTIUNI PE E36
Quote:
Originally Posted by mike_4tuning
(Post 5103566)
Sa stii ca exact tot ce am vazut in neregula si tot ce am vazut ca lipseste i-am spus si ei. Nu am dc sa ma ascund sub fusta ei cum zici tu eu cand am avut sa iti zic ceva te-am sunat si ti-am zis la telefon. Dar ea cand a vazut de dimineata pe 4 tuning ca te-ai dus si ai facut colegului de forum si ca noua nu, s-a spuparat din cauza ca ea ti-a dat bani dinainte si ca nu ai rezolvat-o si mereu ma intreba cand o rezolvam....iar eu ii spuneam ceea ce imi spuneai tu. Stii foarte bine cum sta treaba de cand ne-am vazut ca nu este masina mea si ca nu yo hotarasc eu doar pur si simplu o conduc. In fine nu mai are rost o lasam asa cum a picat. Maine la ora 12 te contactez sa stabilim exact locul unde ne vedem imi dai banii( Pompa de servo+ bobina de inductie si sa imi aduci regulatorul de relanti si mufa de la radio/cd) si ce va fi mai departe este treaba noastra. Legat de tiganie eu doar mi-am spus nemultumirea, tiganie a facut prietenul tau care s-a bucurat la cateva piese si la o solutie de inegrit cauciucurile de 25 ron.Daca doresti sa mai discutam si sa despicam firul in 4 [email protected] este id meu sau vb pe privat sa nu mai spui ca iti alung clientii. Te salut
|
Ok , vad ca sunt si eu putin implicat pe aici ! mike , in primul rand mihai a venit la mine in weekend , din timpul lui personal , sau era cumva obligat sa iti stea la dispozitie sambata si duminica? in al doilea rand , am vazut cu ochii mei ce inseamna sa lucrezi la o instalatie de acel gen, daca tot esti atat de pretentios pentru banii care ia cerut emu si tot nu iti convine , de ce nu te ai dus intr-un service auto , unde iti lua minim 500 ron pentru montat doar motor + ce a mai facut el la masina !Eu l-am asteptat pe om mai bine de o luna jumate , ca sa vina la mine sa mi faca instalatia si am zis sarumana ca a acceptat sa piarda o zi [ chiar daca i am platit drumul ] pentru mine. La fel de bine putea sa zica : frate daca vrei sa iti fac treaba vii la bucuresti si aia e. Omul asta nu are nici o obligatie fata de nici unul dintre noi de pe forum , sa alerge prin toata tara si sa faca masinile. Iti zic sincer , ce a facut el la masina intr-o singura zi , nu facea nici mama electricianului in 2 saptamani [ ma refer la instalat clima , obc , alarma , ews etc ]. Am salvat bani si timp cu el si pentru asta are tot respectul meu ca om cat si ca electrician. Oameni ca el , rar vad si tine cont de un lucru , daca era sa ai treaba cu el , aveai de luni-vineri , nu stiam ca trebuia sa iti vina tie in weekend ! De speriat clientii , nu ai cum sa ii sperii , esti singurul nemultumit din zecile sau chiar sutele de clienti. Vorba aia , facerea de bine , futere de mama ! Si inca un sfat asa ca de la barbat la barbat [ ai 21 de ani ce dracu?] Incearca sa nu te mai ascunzi dupa fusta iubitei pentru problemele intampinate si incearca sa le rezolvi ca un barbat , nu ca o p**** ! stima !
PS : stai sa vezi ce iti sar in cap clientii si cei care il cunosc pe emu , ca incerci sa ii tarai numele prin noroi !
|