![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
Recomand Zeky! :D
|
Quote:
Recomand TEO_VL, om de nota 100000, saritor si toate cele, printre multe altele am cumparat recent de la el un set de jante, nu ma lasat sa plec de acolo pana nu mi`a explicat si cum sa am grija de buze. |
Revin cu mare + pentru mihaitzaa. Piesele ambalate perfect si de cuvant. ;)
|
recomand Florinelu_SPR
|
Quote:
Pe viitor sari direct in masina si fuga dupa ele. |
Teo asta e blestemat la mito uri ... n are nici o sansa sa le prinda :))
|
Quote:
PS.COSTINE NU A FOST SA FIE ....MERGEM INAINTE;) *O ZI BUNA* LE CER SCUZE SUNT TEO AM POSTAT DE PE USERUL LUI GOGU |
Astea se dau cu mia de euro pe ebay , normal ca cine le a luat a stiut ce cumpara , oricum vor aparea cat de curand la bazar reconditionate cu vreo 1200 de euro aprox :))))
Mi ar place acum sa ii vad fata lui farouk , cand o sa realizeze ce vindea el de fapt :)))) PS : mai stiu eu pe cineva care a dat BBS rs uri cu 300 de euro in stare buna si cand a realizat ce a vandut , era sa faca stop cardiac :))) |
Quote:
Banuiala mea e ca a sunat multa lume dupa ele si poate si`a dat si el seama ca ceva nu e in regula(cum ar fi pretul mic), prea multi au vrut sa se duca din seara aia dupa ele.... mare lucru daca nu o sa le reposteze la vanzare chiar el pt un pret mai mare... |
Quote:
|
Quote:
|
Recomand ... brandex ... om serios si de cuvant.
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...18-9j-11j.html |
Quote:
Oricum vinovat este decat vanzatorul!(ala care nu stia ce vinde...) Recomand: Mihaita Teo Gogu Jimgod Bmnwa Mecanicautobmw Ziemens E_emu3 Skillzu Sprinter |
Recomand Teo_Vl , un om de nota 10 + !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning