![]() |
Re: DACIA BERINA 1300 TURBO intercooler 1978
Quote:
da merita treapta 1 este cam scurta tr.2 este ff lunga lafel si tr.3...in a 5-a ..motorul sta la turatie mica Este strict pt fuga,,,tre sa ai timoneria ei orignala sa o modifici....este o tija pe sub podea (gen ca la dacie) , iar una trece prin podea acolo unde e umflatura aia in tabla in mijlocul masinii.... am sa fac niste poze cand am ceva pe la masina de lucru ca sa ajung sub ea... (de meritat ..clar merita ) plus treptele sunt mai scurte(la cursa manetei ma refer),mai bine definite, mai precise. |
da mai chiar te rog...mai ales la timoneria aia...ca altfel nici nu ma mai apuc de ea sa pn cutia aia...m-am cinuit data trecut de m-am saturat...deci ma intereseaza cel mai mult timoneria,cum ai rezolvat cu suportul cutiei...merci mult...cat i-ai dat maxim cu cutia aia si cate ture....papa
|
Quote:
|
mda..atunci clar ca e diferenta...ok.....deci te rog,adu-ti aminte de mine cand mai faci ceva pe la ea..
|
trebuie sa modifici sasiul penru a incapemotorul?
|
Quote:
|
Fuego 1.6 Turbo
Top speed 193 km/h (120 mph) http://carfolio.com/specifications/m...=28864&Renault Deci IN VECI nu o sa ai 200 in a 4-a :D |
ba voi ce faceti va sicanati intre voi tm turbo squadron ? :)
|
Naah...nici vorba...doar vrem sa fim realisti :D
Adevarul e ca merge destul de tare tartareatza lui,plus participa la etape judetene si e printre singurele dacii din 78 in cea mai buna stare posibila... Dar nu merge 200,sa fie clar :lol: |
deci cu Mitsu 3000 GT in spatele Dacianei cu mihai la volan , eu tr5 nu am bagat-o.doar tr 4 ...si prin tel imi zicea ca am peste 190 KMH. !!!! dc nu crezi te invit la aceeasi faza!
Plus fuego e mai grea ca dacia...eu am roti pe 15. Fuego are pe 14 ...si viteza aia e viteza pe care o declara ei ca viteza sigura constructiva. Serios uite intr-un weekend facem o incercare noaptea catre sag. |
Quote:
|
da vam vazut la alfa in aprilie si arata intradevar impecabil masina
sa va mai vedem la judetene si sa te dai si tu cu dacia, sper sa am si eu o masina sa ma dau si eu ca deodata nam numa jumate de masina, numa sa nu fie asa borduri ca altfel ma potolesc |
Quote:
Eu am mers cu dacia mea in capat de 5 si stiu care e senzatia,ca sofer ! Ca pasager nu vreau sa o simt :lol: |
npeti am o intrebare ... asa de curiozitate : la 190 km/h la ceasurile de dacie cam cat arata? :)) mersii astept raspuns
|
Quote:
estimarea vitezei la masina o fost facuta bazanduse pe masina din spatele meu.... (sau varianta mai simpla { redesenarea cardanului cu notatii de pe ceas cu noi valori calculate inainte binenteles}) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning