![]() |
Re: 130i vs. Golf 5 R32
Quote:
Si pe BMW se poate monta turbo... |
Chiar sper ca nu esti un moldovean prost care incepe cu jigniri (Alfa Banc)si atunci imi retrag aceste cuvinte.
Ai r32?Daca ti se aduce un 130 vi pana in Bucuresti ca sa ce?Sa stabilit deja ca BMW este un pic mai rapid la o linuta.Daca erai unpicut mai perspicace observai ca postu meu nu se referea strict la 130vsr32 ci la faptul ca ZZ vrea sa spuna ca VW RULEZ.Si chiar sunt majoritatea agarici fara carnet pe forumul asta. Ce am spus despre motor ma refeream la primul motor de pe m3 e30 care a fost de 195 de cai daca nu ma insel si ca vw a scos in 2005-2006 un motor de aceeasi capacitate +turbo la aceeasi putere. Daca nu poti sa vb altfel decat prin jigniri mai bine abtinete sau grow-up. Quote:
|
Quote:
Pt cei care se simt atinsi ... scuze ... postul era adresat doar lui alfa_band ... dar ca si "moldovean prost" ... din pacate sunt atinsi mai multi cu expresia asta ... Asa ca ... alfa_band ... ar fi frumos ca daca viitoare, daca ai ceva cu un om ... sa incerci ca prin cuvintele tale sa nu aduci atingere si altora ... pt ca expresia folosita de tine este de prost gust. In Romania exista atat moldoveni prosti, cat si bucuresteni, cat si olteni etc etc ... Si alfa-band ... daca citeai atent si nu sareai in sus ... ai fi vazut ca dupa postul lui -ZZ- sunt puse urmatoarele semne: ":lol: :lol: " insemnand ca el glumea... pt ca ... dupa cum a spus tot el ... considera ca vw a iesit in fata bmw-ului doar la aceasta masina ... hai ... pace intre toti romanii chiar daca sunt moldoveni, ardeleni, olteni, munteni etc :lol: Ca doar vine craciunul de acum :shock: :D |
@GabiByte mai este si 5th Gear...care are aceeasi parere..
@Alfa_band ma abtin...m-ai lasata fara cuvinte..prietenii stiu de ce :shock: |
Hai Craciun Fericit ca nu am chef de cearta.SI ZZ nu te mai abtine pe viitor.
|
Quote:
Eu voi fi in Bucuresti de pe 28 pana pe 3-4 ianuarie....daca e ceva da un semn |
Quote:
Ba nene.. eu cred ca ar trebui sa-ti tii remarcile pentru tine ca habar nu ai ce vb. |
Chiar daca nu-mi place ca design,am punctat pt bmw,mi s-a luat de putere doar sub capota ,prefer s-o simt si lucrand pentru mine. Integrala de pe r32...pleaca ca fwd:(.Si oricum daca-i vorba de motor peste 2000cmc si peste 4cyl,am infinit mai multa incredere in bmw decat in vag,chiar daca in ultimul timp la cei din urma se poate observa o inflatie de pistoane:D(vezi dublu/tripludubluveshaishpe cilindri).
Alegerea mea n-a fost dictata de test-drive urile de pe net,ci de modul subiectiv in care simt eu o masina,chiar daca r32 nu am condus ,am fost prezent la niste teste. Motorul de pe 130i l-am condus pe z4. |
da interesant punct de vedere si greu de ocolit
|
+ 1 vot pt. golf !
|
in favoarea lui Golf pt.
1.aspect 2.dotare 3.aderenta 4.aspect din nou in favoarea 130: 1.motor 2.cutie (pacat ca nu mai are diff. cu alunecare limitata, cum aveau bmw-urile mai demult) deci o masina sa face din mai multe componente. nu e suficient sa excelezi la un singur capitol, ansamblul este mai important |
Si placerea de a conduce?
|
punt ochit, punt lovit.
acum depinde de om, o parere subiectiva fiecare dintre noi are. oricum adevarul e al fiecaruia. depinde de fiecare ce-i palce sa conduca. mie personal imi plac drumurile de munte, intorchiate, inguste, dar fara gropi. din acest motiv aleg la "placerea de a conduce" r32. pt ceilaiti care aleg 130i, bravo si ei au dreptate, pt ca placera de a conduce nu poate fi una pt toti. |
Quote:
|
Quote:
Numai bine si scuze Sebastian ca mi-am dat cu parerea vis-a-vis de persoana ta...e doar o simpla parere data de o logica mai mult sau mai putin buna:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning