Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cafeneaua Sucevenilor (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245027-cafeneaua-sucevenilor.html)

flow87 16-02-12 19:15

Re: Cafeneaua Sucevenilor

care are un garaj ,dar sa fie incalzit inauntru sa se poata lucra si ma poate servi ...?

willie 16-02-12 21:18

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4884103)
care are un garaj ,dar sa fie incalzit inauntru sa se poata lucra si ma poate servi ...?

eu..depinde ce vrei sa faci

willie 16-02-12 21:20

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4884071)
Ii cumparam, numai sa o scoata odata din garaj :))

eu cred ca o tine sa nu consume..altfel..nu imi explic:D

KAmikazee2005 17-02-12 07:43

ba railor :)) masina nu prea poate iesi din curte decat trasa... de .. un jeep :)) s-a incercat cu un renault si cu un logan... si din cauza zapezii nu prea iese :)) deci mai asteptam oleaca... vre-o saptamana ca cica se mai incalzeste:D fluturash.. pana termini tu moshneagu pitipoanca mea o sa fie gata ;)) asa ca... te astept pe tine sa o termini pe a ta :):P
@miller. daca as putea intre 2 livrari sa vin pana in bdj ar fi ceva:)) de e mult de treaba ;))

willie 19-02-12 21:08

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4884744)
ba railor :)) masina nu prea poate iesi din curte decat trasa... de .. un jeep :)) s-a incercat cu un renault si cu un logan... si din cauza zapezii nu prea iese :)) deci mai asteptam oleaca... vre-o saptamana ca cica se mai incalzeste:D fluturash.. pana termini tu moshneagu pitipoanca mea o sa fie gata ;)) asa ca... te astept pe tine sa o termini pe a ta :):P
@miller. daca as putea intre 2 livrari sa vin pana in bdj ar fi ceva:)) de e mult de treaba ;))

baietii ce faceti???a dat casaldura ati ramas impotmoliti:))?nu mai da nimeni nici un semn??kamikazee?miller, sunteti bine??

dati un semn , o injuratura...nush..imi fac griji:D la cafea nu ati mai ajuns...

flow87 19-02-12 22:14

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4884349)
eu..depinde ce vrei sa faci

Aveam o problema cu ceva la masina, cu niste gheata la portiera.
Si cand deschideam portiera frecam tabla daca nu eram atent si trebuia sa dau aripa jos sa curat acolo...dar am rezolvat, am desfacut doar niste suruburi de la carenaj si am curatat de gheata...
ms oricum ;)

willie 20-02-12 13:07

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4889300)
Aveam o problema cu ceva la masina, cu niste gheata la portiera.
Si cand deschideam portiera frecam tabla daca nu eram atent si trebuia sa dau aripa jos sa curat acolo...dar am rezolvat, am desfacut doar niste suruburi de la carenaj si am curatat de gheata...
ms oricum ;)

bine ca ai rezolavt..:D daca aim cvn probele nu ezita sa ceri ajutorul ozi nice@ baietii unde ati disparut??

flow87 20-02-12 14:13

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4890031)
bine ca ai rezolavt..:D daca aim cvn probele nu ezita sa ceri ajutorul ozi nice@ baietii unde ati disparut??

am nevoie iar de garaj :)) dar nu pentru mine pentru un coleg are de montat niste lambo dors la un golf 3 ...ne poti servi ? ne costa ceva sa stim si noi...cred ca pe sambata ca atunci are program scurt la servici...
daca poti sa ne ajuti sa lasi un nr de tel si numele tau sa luam legatura cu tine sa ne zici unde ai garajul.

miler21 20-02-12 14:45

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4890106)
am nevoie iar de garaj :)) dar nu pentru mine pentru un coleg are de montat niste lambo dors la un golf 3 ...ne poti servi ? ne costa ceva sa stim si noi...cred ca pe sambata ca atunci are program scurt la servici...
daca poti sa ne ajuti sa lasi un nr de tel si numele tau sa luam legatura cu tine sa ne zici unde ai garajul.

Cine isi pune lambo doors pe golf ??? 8)8)8)

flow87 20-02-12 14:48

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4890137)
Cine isi pune lambo doors pe golf ??? 8)8)8)

asta e secret :lol: la urmatoarea intalnire golf club o sa vedeti ....asta daca reusim sa le montam :-P

PS: vedem , doar sa avem unde le monta,deocamdata nu avem spatiu ...

miler21 20-02-12 14:53

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4890138)
asta e secret :lol: la urmatoarea intalnire golf club o sa vedeti ....asta daca reusim sa le montam :-P

Secretosi mai sunteti....totusi poate puneti si voi cateva poze daca iese treaba, pentru cei care nu pot ajunge la intalnire :P

willie 20-02-12 15:57

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4890138)

PS: vedem , doar sa avem unde le monta,deocamdata nu avem spatiu ...

cred ca e liber garajul sambata,sa vorbesc si cu cel care e cu mine la garaj sa vad daca are ceva de bagat,reusiti sa terminati intr-o zi?

willie 20-02-12 15:58

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4890144)
Secretosi mai sunteti....totusi poate puneti si voi cateva poze daca iese treaba, pentru cei care nu pot ajunge la intalnire :P

miller ai observat cat e de secretoasalumea??? neam nu ar da din casa...

miler21 20-02-12 16:57

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4890264)
miller ai observat cat e de secretoasalumea??? neam nu ar da din casa...

toti tin numai pentru ei :cry:

flow87 20-02-12 17:13

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4890261)
cred ca e liber garajul sambata,sa vorbesc si cu cel care e cu mine la garaj sa vad daca are ceva de bagat,reusiti sa terminati intr-o zi?

eu zic ca da....

All times are GMT +2. The time now is 03:42.

- Copyright 2026 4Tuning