![]() |
Re: Club auto nou in Iasi ?
Quote:
|
Quote:
|
Probabil miercuri acum va fi din nou un 'vote' pt nume.
Sa vedem cum ne adunam, sa fim in efectiv cat mai complet. A nu se uita ca multi nu intra pe forum,si totusi sunt prezenti la intalniri ;) Trebuie sa hotaram chestiunea, si sa fie toata lumea cat se poate de multumita, ca apoi sa se dea drumul la altele ( stiti voi...de lipit , ceva acte...poate publicitate:-P) Nu de alta, dar daca se trage matza de coada si ne lungim, nu'i bine :rolleyes2 |
Quote:
Alex astept PRV. si pozele de duminica si de miercuri. |
Asteptam poze si noutati referitoare la ce s-a intamplat in seara asta cat am fost plecat din Iasi.
|
http://www.auto market.ro/stiri/vide...ina-14835.html
Am promis ca pun link ul asta Sa ne cumparam si noi un asa accesoriu Automarket legat... |
nu merge daniel....deci duminica iesim la un tenis de picior?:D echipamentul baieti
|
merge doar k trebuie scris automarket legat...
da imi place tenisul chiar daca nu am mai jucat demult |
Hop si eu in teren 8)
|
sa vedem si un loc
|
ma gandesc ca ar fi fain in parc la expo:D cu ocazia asta scoatem si gagicile in parc:)) sa nu se supere ca stau pe acasa
|
da am vazut k mai joaca lumea acolo
e bine sa vedem daca tine si vremea cu noi:) |
Quote:
Vis-a-vis de tenis...ma bag si eu chiar daca nu am mai jucat de vreo 6 ani. Unde e parcul asta ...e ala de pe copou ? Copou 2 sau cum ii spune ? unde e si Hunters ? |
Chiar ar fi fain in parc la expo ;) vorba lu alex scoatem si fetele .
avem si toneta de la stadion aproape daca avem ceva de cumparat.. Poate se schimba prognoza, ca acum arata ploi.:cry: Exact acolo in acelasi parc cu hunter's.-- la intrarea principala se joaca pe aleea aia mare |
ploi ploi si iar ploi:( offf poate nu o fi chiar asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning