![]() |
degeaba va tot certati...dacia ( r12) este unul dintre cele mai fiabile si bine realizate renaulturi; faptul ca romanii fac lucrurile/piesele de o foarte buna calitate care sa garanteze maretul parcurs de 1000km nu trebuie sa influenteze alegerea; ex: eu pe r12 le meu am o planetara originala glentzer siun romaneasca: ghiciti care troncane dupa atata mers/jbinga?
|
Re:
Quote:
Renault 12 a fost vandut Renault rezervandu-si foarte multe drepturi fata de cei ce au luat patentul si licenta de fabricare. Castigul lor a fost mult mai mare raspandind masina in toata lumea cu costuri ale altora. Pentru west au produs in Franta, pentru est stim cu totii ca Romania a fost pionul principal cu care a atacat si Canada , Argentina, lumea araba chiar Asia-China. America de sud a avut Argentina, Turcia si-a facut si ea treaba... In conditile astea nu poti spune ca a fost un model nereusit plus ca a avut o longevitate remarcabila, daca nu cumva a batut si vre un record. Poate era mai cerut R5 nimeni nu spune ca R12 a fost cel mai reusit Renault. Nici nu vreau sa spun ca nu se putea face si o alegere mai buna doar ca Oltcit in comparatie cu Dacia a fost un mare esec. |
Romania nu a fost o piata buna pentru OLTCIT, cu toate ca aceasta a fost o masina mult mai buna decat dacia (se stie nr de oltcituri fata de nr de dacii fabricate - cu toate ca oltciturile erau mai ieftine!) Romanii au avut nevoie de o masina simpla (ma refer la motor, articulatii, etc), care se poate carpi oriunde, oricand si mai ales, de ORICINE.
Pai majoritatea (NU ma refer la mecanici!) ce faceau daca murea oltcitu in camp ... stateau si se uitau la el! pe cand la dacie e alta treaba (si asta e valabil pt orice prost cu minime cunostinte de mecanica) : se rupe cureaua-nu e nici o problema, le leaga cu ciorapu femeii din dreapta si ajungi pana la primu service; se buleste planetara - nici o problema, se foloseste sarma din dotare si ... merge; crapa cablu de acceleratie - din nou sarma magica; se infunda jigleru - sufli cu putere si ai plecat (la oltcit e belea mare cu carburatoru) ... si exemplele sunt nenumarate si sunt reale si demonstrate. Asta e unul din motivele pt care unii spun ca dacia e \"mai buna\". Parerea mea. |
Re:
Quote:
O masina bine pusa la punct greu te lasa in drum. Nu am ramas nici o data in drum cu Dacia indiferent de vreme si drum. |
esti un norocos! :D
eu nu cunosc pe nimeni sa nu fi injurat dacia. |
LEGAL RACING
Cred ca norocul si-l mai face si omul. Am avut o masini bune, dar le-am intretinut bine ca pe unele straine, le-am reglat la timp, destul de rar dar am facuto si am facut si Germenia in Dacie fara probleme. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Nu as fi avut curajul sa merg pana in Germania in Oltcit, banuies ca nici tu nu ai fost asa de departe cu Citoen oltenesc. |
Oricum si tu Sebastian ai fost extrem de curajos!Recunosc ca si eu ash parcurge linistit o distantza similara dar aici in tzara,fiindca daca e sa ma lase in drum sunt magazine de piese de Dacia mai multe decat Alimentara sau magazinele de paine.
|
Re:
Quote:
Marturisesc ca problema pieselor de schimb nu m-a preocupat , iar in West erau asa multe magazine de Dacia... |
Da asa e!am o obsesie a pieselor de schimb, si asta nu fiindca iubesc Oltcit-ul(daca i-l iubeam i-mi luam unul ca nu chiar asa scump)ci pt. simplul fapt ca piesele de Dacie pe care le folosesc,(cele de Oltcit nu folosesc) trebuie sa le tot schimb,poate aici o sa spui iar ca am o obsesie dar mie personal m i se pare cam des!
|
Sebastian, parintii mei au facut pe vremea raposatului o excursie prin Europa (aprox 8.000km parcursi) cu Oltcit Club 1129 (frantuzesc) ...
8) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
deja aceasta discutie este ...................
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning