![]() |
re: E36 - Jumy 4.4 V8 Supercharged Drift Project
Ai p m !
|
Ce sa zic: multe felicitari atat tie si profesorului, cat si tatalui tau in special! M-am apucat de citit acest topic acum vreo 3 ore si am savurat fiecare clipa din el, desi acum 2 ore trebuia sa fiu undeva :) Iti dai seama cum m-a capturat!
Ai un tata cum foarte rar gasesti, continua sa-ti pastrezi relatia cu el asa cum e, merita tot respectul! Sper ca il mai pui din cand in cand pe forum sa citeasca toate laudele aduse lui, pentru ca le merita din plin! Esti talentat, si spun asta pentru ca nu oricine se poate da de-a latul: oricat mi-ar placea si mie, nu prea am "2 balls" necesare cum ziceai acum cateva pagini, ma tem prea mult sa nu-mi sifonez masina, avand in vedere ca e greu cu sponsorizarea in ziua de azi. Tine-o tot asa, si incearca sa nu faci compromisuri foarte mari cu scoala, e importanta si ea, cine stie, poate obtii o diploma chiar in domeniu si o sa iti fie mai usor daca reusesti sa iti stabilesti o viata de drifter pro! Numai bine si respect, il meritati toti 3! |
2 Attachment(s)
@ASTOR : Cred ca toti 3 formam o foarte buna echipa ! Fiecare cu rolul lui ! Respect si tie si iti Multumesc deasemenea!
Datorita preaBun-ului meu tata ne-am pregatit pentru urmatoarea etapa ! Suntem gata de START ! Doar cauciuace ne mai trebuie ..... Lipsesc sponsorii asta este :-P . O sa fie cam "blana" la Brasov ...Nu mai am rabdare ma fierbe soarele asta :-P . Impresii!? |
Quote:
Multumesc ... si bafta in continuare tot ce ai realizat pana acuma e ceva fantastic tine tot asa. Iti tin pumni pentru urmatoarea etapa. |
Nu pot spune exact pentru ca nu stiu ! S-au schimbat multe pe la ea.... tata stie in principiu eu am fost doar la sfarsit si am vazut acolo frumos :rolleyes2 .
Daca ajungi la Brasov poti vorbii direct cu tatal meu el poate explica ! Pana atunci cum nici voi nu stiti nici eu nu stiu ! Nici nu prea l-am intrebat sa fiu sincer... am fost in prea mare extaz ca sa mai fac si lucrul asta ! |
Auzi..vrei sa o lasi asa fara bot?:lol: ma refer la spoilerul din fata, sincer nu imi place:-)
|
Masina nu e cine stie ce ridicata,deci daca prinde o curba mai capricioasa,isi mai rupe bara fata,nu se merita,si racirea e putin mai buna fara spoiler,din cate stiu eu.
Ce conteaza aspectul,atata timp cat e buna performanta? |
Pana acum nu a crapat spoilerul, stiu ca a mai ridicat-o putin pe fata ca atingea:-)
|
Nu pot sa o las fara spoiler cu toate ca imi place si fara foarte mult . DAR daca iau un con ceva risc sa imi stric electroventilatorul si nu se merita !
Bara are si ea rolul ei ! Momentan la aspectul masinii mai este mult detot de lucrat dar asta pe parcurs ... v-a primi si ea un body-kit complet pe toamna probabil nu stiu ! Prioritatile si urmatoarele modificari v-or fi la putere si suspensie (speciala de drift) ! Aspectul se face usor cateva bari din fibra , o aripa un prag... le face sese doar cu gandu ! :-P |
25 Attachment(s)
:arrow:
|
Ceva tare♥...nu asa degeaba!!!...
Felicitari Pustiu'!!! |
6 Attachment(s)
In sfarsit putin timp pentru forum... !
A fost super tare etapa de la Brasov , m-am distrat la MAXIM ! Chiar daca nu m-am calificat am fost super entuziasmat sa-l vad pe Marius pe locul 2 ! Majoritatea eram obisnuiti cu 2 clipp cu fata si unul cu spatele ,dar la aceasta Etapa au fost 3 clipp cu spatele ceea ce a sporit dificultatea !! Nu am putut sa ma calific din frica de a nu-mi lovii masina deoarece ultimul clipp a fost pus exact pe bordura si trebuia sa te apropii la cativa cm de el .... Am preferat sa nu risc sub nici o forma , mai ales ca am avut umpic emotii si ... am mers in siguranta. (Daca luai bordura cu spatele direct cu fata in gardul de lemn se ducea masina . Problema nu ar fi fost asta ci SHINA DE TREN inalta de 30cm pusa la 1cm de Gard) Masina a mers extraordinar , modificarile au dat roade, sper ca pana la urmatoarea Etapa sa desfacem toata puntea spate sa-i mai punem niste bucsi ...in rest ulei + benzina + blana maxima = Drift. |
incep prin a-ti spune ca te apreciez tare pentru ce faci din si cu masina asta, si pentru felul in care pilotezi, mai ales la varsta ta (te-am vazut live la RTS la romexpo, la Brasov din pacate nu am fost:sad:). multa bafta, rezultate cat mai bune si update-uri dese pe forum !
|
Quote:
|
de unde ai steagul cu romania??
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning