![]() |
Re: New Zealand tuning, races, shows, events...
gata am revenit pe forum dupa o sapt ca ........ . Voi amand2 aveti jenti si stopuri din alea cumparate :|. dar eu nu am nimik :((((((( :P.
Mihai mai stii ceva de NIMM ? :) pe forum scrie ca intalnirea e pe 9 la BP solar :| dar nuj unde e aia. :) |
Da se pleaca de la BP solar(cred ca e vorba despre cel din Sud pe mway-dupa ce iesi din Auckl.) vineri dimineata la 5.30. M-as fi dus sincer, cred ca va fi spectacol mai ales pe vineri la track day, dar din pacate trebuie sa fiu in Auckland vineri dupamasa sa astept pe cineva la aeroport...:(
|
aoleooooo ce naspa :(, nu poti sa trimiti pe altcineva la aeroport si sa mergi si tu dim :P ar fi super sa mergem mai multi romani :)
|
Eu voi merge doar pt Vineri. Abia am cumparat masinile si ma costa in draci reviziile....deci falimentar baiatu' si nu am bani de cazare....DELOC!!!
Plec cu un prieten care se intoarce si el vineri dar nu stiu daca ne vom intalnii la BP cu ceilalti. Probabil ca vom pleca cu o singura masina. Deci ne putem intalni daca vrei inainte de plecare. Poate undeva pe la Greenlane ca eu plec din Northshore si este posibil sa ma opresc in Epsom. |
Quote:
|
Quote:
pai da-mi o adresa unde sa ne intalnim si la ce ora. :) ms |
adik nici eu nu stiu sigur daca merg :((, ca am avut masina stricata si am dat o gramada de bani sa o repar. si acum trebuie sa ii conving pe ai mei sa ma lase :(. dar da-mi o adresa si ora si o sa scriu joi seara pe forum daca vin sau daca nu :) ms
|
cat timp tine ala ? daca tine pana duminica, putem sa mergem sambata si mergeti toti 3 :) :P
|
Eu ma duc pt curse nu pt paintball si ce mai este in weekend. Deci plec vineri dimineata si vin in aceiasi zi noaptea (sau mai pe seara). Asta pt ca nu vreau sa dau banii pe cazare si unul din cei care vin cu mine are servici Sambata dimineata si nu se poate invoi. Deci vin inapoi vineri.
Nu stiu unde cand si cum ne intalnim. Stiu numai ca merg cu un prieten si altul este 50% sigur ca vine. De restul 4-5 nu stiu. Nici nu sunt sigur cu ce masina plec sau daca vom pleca cu masina mea. Cert este ca vom pleca dimineata. Ora 4.30 sau 5...ceva in jurul orei asteia. Dar iti voi da un txt Joi seara si imi spui atunci ce si cum. |
gata am vb si confirm ca merg 100% :D, deci astept un txt joi seara si sa-mi dai adresa si ora unde ne intalnim :) ms :P
eu cred ca o sa vin cu masina unui prieten ca si-a facut un body kit si vrea sa mearga. daca el vine cu fratele lui eu o sa merg cu a mea ca maine debea o termin de reparat :|. :D:D:D deci astept sms-ul tau :) |
Sa nu uitati sa faceti poze!!!
Si pt ca nu pot merge la NIMM...sper sa ma revansez pe duminica cu prezenta la alt eveniment auto ;) |
facem poze :X, si o sa ia si camera de filmat poate filmez ceva :)
|
D1NZ. Hmmm....sa ma mai gandesc. Depinde cat am chef sa dorm...hehehe
|
;) Te-ai prins...Sa-mi zici daca vii...sper doar sa tina vremea cu noi!
|
ce e acolo la D1NZ ? :D ca poate merg si eu :P daca se poate :-"
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning