![]() |
Re: Boicot Benzinărie
O actiune locala, nu are prea mari sanse de reusita,
blocarea TUTUROR benzinariilor nu este fezabil, unii dintre noi chiar au nevoie de masina zilnic!, oricum nu poti sa le blochezi pe toate,este nevoie de organizare! CE VREM ? vrem benzina la 3.8 RON/litru[/COLOR] CUM VOM OBTINE ASTA ? [COLOR="Red"]NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM/OMV/PETROMv NU INTRA INTR-O BENZINARIE PETROM,OMV, PETROMv PANA CAND PRETUL NU VA FI 3.8 RON LA POMPA! Afisati pe geamul masinii : Vreau Benzina/Motorina la 3.8! EU NU ALIMENTEZ DE LA PETROM,OMV, PETROMv! NU 4.9 NU 4.4 NU 4.1 NU 3.99 CAT TIMP VOM ACTIONA ? NU Vom mai calca intr-o statie PETROM/OMV pana ce acest pret nu va fi afisat la pompe! Singura masura pe care o recomand este BOICOTAREA BENZINARIILOR PETROM,OMV, PETROMv., pur si simplu alimentati doar la Agip, Lukoil, Rompetrol si foarte important: rugati toti prietenii sa va sustina, si sa transmita mesajul mai departe! De ce 3.8 ? pentru ca OMV- PETROM poate sa vanda conbustibil la 3RON/l avand profit, dar probabil restul benzinariilor nu ar face fata si ne-ar lasa intr-o situatie de monopol absolut, si atunci orice prostest ar fi inutil! Oricare alta masura va pune presiune asupra populatiei care sigur nu va aprecia un blocaj un trafic, un circ mediatic cu monede la pompa, plata cu cardul pentru conbustibil de 1,2 RON sa spunem ca ar pastra atentia treaza asupra evenimentului dar presa sigur va da accente de circ televizand doar aspectele “burlesti” ale protestului. Este FOARTE IMPORTANT SA AVEM SUPORTUL TOTAL AL TUTUROR ROMANILOR SOFERI SAU NU!, deci fara blocaje de trafic!, fara manifestatii distrugatoare! Foarte important : - distribuiti acest link catre toata lista de cunoscuti pe messenger, gtalk, popularizati legatura pe Facebook! - adaugati acest blog in blogroll - nu uitati de prietenii care nu au internet, fiecare persoana informata despre aceasta campanie care va contribui si raspandi la randul ei este deosebit de importanta ! |
am auzit k Agip apartine tot de Petrom...sau ia benzina si motorina de la Petrom..ceva de genu...pana la urma cum e:?:...putem sa alimentam de la Agip??
|
agip e grup italian
cred ca din toate discutiile care le-am auzit despre boicot ce zicea tipu ala mai sus...mi se pare cea mai buna idee....Dar romanii sunt atat de idioti (cum era si melteanu ala la tv care zicea ca nu se intampla nimic..tipul romanului cu maieu ros de molii cu burta de bere si care asculta manele vara cu mana pe geam) in fine... ideea e sa ne ducem la alte stati...gen lukoil sau agip sau mol... dar idiotii vor merge la petrom ca sunt idioti .... mai bine asteptam sa se faca 10 lei... sa dea pe bere 8 lei sticla...pe tigari 40 de lei pachetu ...si atunci poate se gandeste sa faca ceva pt el |
deci pot sa bag linistit de la Agip:D...pentru ce ideea cu Lukoil nu prea imi vine bine...k s-au auzit multe...nu are rost sa ne batem capu cu totzi idiotii...noi ne vedem de protestu nostru...sper sa moara ceilalti k sa nu mai beneficieze de avantajele pt care noi ne-am chinuit...si ei au stat in fotoliu la tv...niste incompetenti...:D
|
mai e si rompetrol
|
vreau sa zic ca am bagat azi benzina de la Agip , parca a inviat masina! benzina e net superioara celei de la petrom/omv ,care apropo , in caz de nu stiati e aceeasi benzina! daca nu credeti va atasez fisele tehnice ;)
|
am impartit /dat azi o parte din fluturasi
daca se mai ofera sa imparta cineva sa ma contacteze pe pm sau putem face cheta cativa lei sa platim 1 pe cineva sa imparta fluturasi 1-2 zile |
Deci ramane maine la 16:30 la aqua magic?
|
Quote:
|
Sper sa fim cat mai multzi...:D
|
Quote:
CREDE ! :-P |
Cred k vom fi cat mai multzi maine:D...sa fie bine sa nu fie rau:D
|
O mica reamintire:
Quote:
|
Asa o sa facem...ne cerem drepturile dar civilizat
|
Sa ma bag si eu putin in discutie. Eu sunt pe un un petrolier , ducem tot soiu de tipuri de combustibili , si avem de la agenti preturi din ce in ce mai mari , ba chiar acum o luna si jumatate am trecut pe la arabi sa incarcam 80.000Tone de fuel oil sltex , e baza unui brand de benzina , si acolo la fel , pret crescut , inclusiv la denzinariile arabitoiilor care produc petrolu pt globu asta scumpesc , asa ca ceea ce vreti voi sa faceti e apreciabil dar la nivelu asta deja pare cam inutil , trebuie luate masuri de mult mai de sus.
Succes oricum |
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning