Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

sike 05-06-11 21:25

Re: Un fiat si un 10 in engleza...

En-joy :arrow::oops:

sike 05-06-11 21:30

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sike (Post 4376343)
En-joy :arrow::oops:

.............

sike 05-06-11 21:35

7 Attachment(s)
Pozee..........de precizat ca stickerul de sub numar l-am dat jos :rolleyes2:twisted:

sike 05-06-11 21:41

9 Attachment(s)
Picture..

sike 05-06-11 21:50

9 Attachment(s)
Plmmmmmmmmmm

sike 05-06-11 21:55

7 Attachment(s)
:oops::oops::oops::oops::oops:

NXdev 05-06-11 22:09

Congrats :oops:, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arata low ...

sike 05-06-11 22:37

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4376462)
Congrats :oops:, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arata low ...

Aceasta curiozitate o am si eu imi mai trebuie lasata foarte putin atat si e exact ce vreau m-ai sunt de facut la masina inca nu e gata cert e ca sunt acolo adica imi place cum a iesit pana acuma,multumesc de aprecierii

Te salut!

sike 08-06-11 09:20

Salutare,am m-ai comandat oare ce piese pentru masinuta si anume :bucsile de la bratele fata,capetele de bara + placutele frana fata intr-un cuvant inca 500 de ron.... plus urmeaza sa vopsesc capacele de la jante ca nu am m-ai apucat ...

Detman 08-06-11 10:44

te cam fura astia de la piese... :P . arata bine :).

sike 08-06-11 11:03

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4382474)
te cam fura astia de la piese... :P . arata bine :).

:lol: cel putin e baiat si ma lasa cu banii in rate :lol: ce sa fac frate cand estiii strans cu usa si ai nevoie de piese nu ai incotro :lol: , ma bucur ca iti place sper sa iese mai bine cu suspensia pusa ...

Te salut!

Detman 08-06-11 20:04

o sa iasa foarte bine, daca vrei roluieste aripile pe spate si pe fata si lasa jantele astea. mie imi place f mult.

sike 08-06-11 21:14

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4383814)
o sa iasa foarte bine, daca vrei roluieste aripile pe spate si pe fata si lasa jantele astea. mie imi place f mult.

Salut man am vopsit capacele de la jante aceeasii culoare cu jantele pot sa zic ca e mult mai ok asa ,si in ceea ce priveste jantele am pus problema sa le dau din cauza faptului ca un idiot de mecanic mi-a zis anumite idiotenii si anume una din rotii pe fata imi bate si acuma nu intelegeam de ce ca sant echilibrate tot treaba rost am pus janta respectiva pe spate nici vorba sa bata :sad: idiotul bine inteles ca mi-a bagat in cap ca vezii doamnee ca trebuia sa imi pun in 4 prezoanee ca sa nu am probleme pana cand am aflat care era buba si anume bucsile de la brat fiind duse din cauza aceea imi fuleaza roata ,bineinteles ca m-am dus peste retard si i-am zis care era cauza si astfel m-am linistit asta e din chestii din astea am de invatat cel putin ma bucur ca am depistat buba ,azii mi-au venit bucsile toate cele 4 +capetele de bara maine vin placutele sper sa pot sa le pun cat mai curand desii am un program cam full...O schimbare majora va fii atuncii cand voi pune suspensia pe ea zic eu ..

Mersii de aprecieriii sper ca in continuare sa nu dezamagesc..

Te salut!

Te salut !

sike 13-06-11 17:40

Salutare,intre timp am m-ai facut cate ceva pe la masinuta si anume :-am schimbat placutele fata + capetele de bara ,in schimb am renuntat la jante pentru ca fiind in 5 prezoane am fost nevoit sa fac flanse de trecere de la 4 la 5 si pot sa zic ca imi erau foarte late si daca continuam sa merg asa distrugem tot ce inseamna bucse si toate cele ,astfel am decis sa le vand cu sau fara cauciucurii pretul este mai mult decat decent zic eu adica numai cata munca am depus la ele ECII SE VAND CU 600 DE RON FARA CAUCIUCURII ,SAU 800 DE RON CU CAUCIUCURII SAU SCHIMB CU ALTELE IN 4 PREZOANE :sad:!!

Dj_kyd 14-06-11 00:29

Nasol dupa ce ai depus atata munca la ele... Flansele unde le-ai facut? Un pret ceva?

All times are GMT +2. The time now is 03:42.

- Copyright 2026 4Tuning