Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - florinvfd (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/227956-machetele-mele-florinvfd.html)

Shelby cobra 12-09-11 21:33

Re: Machetele mele - florinvfd

De mult n-am mai vazut atata frumusete la un loc...
Felicitari atat pentru machete cat si pentru fotografiile care le pun perfect in valoare!

florinvfd 13-09-11 10:09

Quote:

Originally Posted by Shelby cobra (Post 4581616)
De mult n-am mai vazut atata frumusete la un loc...
Felicitari atat pentru machete cat si pentru fotografiile care le pun perfect in valoare!

8) mersi.
M-am uitat la machetele tale si am vazut shelby gt500 modelul nou (de Shelby Collectibles). Am vrut sa il iau si eu, dar l-au facut chiar urat cu antena aia :| In schimb cel "Terlingua Team" imi place mult.

Shelby cobra 13-09-11 11:16

Quote:

Originally Posted by florinvfd (Post 4582506)
8) mersi.
M-am uitat la machetele tale si am vazut shelby gt500 modelul nou (de Shelby Collectibles). Am vrut sa il iau si eu, dar l-au facut chiar urat cu antena aia :| In schimb cel "Terlingua Team" imi place mult.

Senq.:-)
Sincer, la cat de mult imi place mie masina asta, asta e un detaliu minor care poate fi trecut cu vederea foarte usor (asta daca m-ar deranja)!Am si modelul pe care l-ai prezentat tu, dar 1/24, si e slabut rau, dar nu ma despart nici de el!

florinvfd 13-09-11 12:12

9 Attachment(s)
Si eu am avut varianta 1:24 de la Yat Ming. A fost cam greu sa o dau..mai ales ca o facusem mai 'elite' un pic :) dar am zis ca nu mai tin modele identice la ambele scari.
Si daca tot a venit vorba de ea uite si niste poze:

Shelby cobra 13-09-11 12:31

Quote:

Originally Posted by florinvfd (Post 4582735)
Si eu am avut varianta 1:24 de la Yat Ming. A fost cam greu sa o dau..mai ales ca o facusem mai 'elite' un pic :) dar am zis ca nu mai tin modele identice la ambele scari.
Si daca tot a venit vorba de ea uite si niste poze:

A mea, cea 1/24, e Welly, dar eu nu ma bag sa le modific, mai ales ca mie imi chiar imi plac asa cum sunt, chiar daca, dpdv al unui colectionar, mai au mici defecte .
Foarte frumoase pozele, imi plac "efectele speciale".
Ma bucur sa vad ca mai sunt si altii care stiu sa aprecieze un adevarat muscle car :D .

florinvfd 06-10-11 00:33

12 Attachment(s)
mai adaug si Lamborghini Reventon - Autoart 1:18

model collector 06-10-11 02:11

Superbe poze, nu mai spun mai mult! Felicitari inca odata.

PS: Ce obiectiv ai folosit, macro?

2010 06-10-11 04:59

in cam toate pozele pare reala...buna treaba mai faci!!!

florinvfd 06-10-11 08:41

mersi! am folosit canon 17-85 IS (care e si macro), iar la unele din ele am folosit aparatul compact canon a610 (mai vechi..dar inca bun).
primele 2 poze, care imi plac cel mai mult..sunt facute cu aparatul compact 8)

FED express 06-10-11 14:03

Pozele astea ma fac sa privesc macheta cu alti ochi ... :shock:
:yes:

mikey22 06-10-11 14:47

Cat de bine arata :shock: Foarte frumos modelul.

Racer21 06-10-11 16:50

Incredibile poze, poate ca exagerez putin, dar momentan rar mai vad poze la nivel mai inalt decat acestea pe sectiune. Parca deja ma duc cu gandul la unul din NFS-urile vechi, nu stiu de ce, dar asta mi-au sugerat pozele cand le-am vazut prima data :-) Felicitari again ;)

andreigica 06-10-11 17:23

Felicitari pentru o asemenea achizitie!:shock:
Merita cu siguranta toti banii,acest model fiind realizat peste asteptari dupa parerea mea!:lol:
Foarte reusite de asemenea si pozele!:shock::-)

CIPONE 06-10-11 20:40

pfff, ce poze...:rolleyes2...macheta i o aparitie intradevar, insa n am putut sa nu remarc grosolania acelui stergator care i din alt film dupa parerea mea...:???:

LE:...dar cred ca asta se datoreaza tot calitatii fantastice a fotografiilor...:D

steaua23 06-10-11 20:44

E solid ca sa nu sara la viteze mari :lol:

Serios acum, chiar arata bine macheta. Sper sa-mi fac si eu "timp" sa iau reventonul si sv-ul.
Foarte reusita si sedinta foto, ca mai toate de altfel.

All times are GMT +2. The time now is 15:03.

- Copyright 2026 4Tuning