![]() |
Re: Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste
Quote:
|
Mariane te-am vazut ieri la iesire din TGv la lukoil akolo :P eram cu opelul
|
Mai baieti,ce farmec mai are sa te duci in miezul zilei.hai sa ne vedem de la 4;plus ca nu poate veni toata lumea de la ora aia.,Acum am zis si eu nu am dat cu PARUL.
|
pai in primul rand lumina naturala in al 2-lea rand temperatura mai ridicata
|
Exact akum vine fiecare cand vrea...eu am vb cu niste baieti din pitesti si or sa vina cu minim o masina UMZ-ul daca il stie cineva si or sa vina pe la 2 jumatate ca se intuneca si nu apuci sa vezi masina :D
|
oricum nici la 2 nu mai e combinatie... s-a dus vremea in care stateam pana la 10-12 la stadion :rolleyes2
|
Nu dati nici in mine cu parul: vine cine vrea, cine e din oras si cine poate de la ora 2, 3 si pe parcurs apar ceilalti :-)
Asta vreau sa subliniez, sa stie lumea care mai citeste aici ca e totusi cineva la ora aia la Kaufland si nu vine degeaba. Catalin, imi cer scuze pentru pozele de data trecuta, chiar daca nu mi-ai zis-o, dupa mi-am dat seama ca trebuia sa insist si pe a ta cu ceva mai multe foto, promit ca de acum incolo le fac la toate fata-spate-lateral :D Ai prins aluzia VEK-ule? :lol: |
mda.....am facut poze la toate de ansamblu cine vrea poze cu masina sa-mi zica fram
|
colegii poze ceva?....revin si eu cu ale mele
|
35 Attachment(s)
Pozele de azi de La DACIA POWER ZVAC:))....numar record .....asa ar fi bine sa fim mereu in numar cat mai mare;)
Scuze pentru cei care nu au vazut ultima ora pusa pontru intalnire.... Data viitoare ora de intalnire ramane tot ora 16:00 |
Quote:
|
Cataline am intrebat data trecuta cine e de acord....in fine....eu nu am zis gata ora 4 de exemplu sa vina toti cine nu vine nu-l mai primim....am zis o ora de inceput pentru ca restul o sa apara pe parcurs si in + de asta la ora 18 care ai zis nu prea o sa mai stea lumea ca o sa ninga si o sa fie frig....ma rog in fine si in + dasta datorita mine si a altor colegi au inceput sa apara din nou masinutze mai multe ...vad ca nu se apreciaza...
|
O lasam la ora 18:00 cum ai zis tu.......
|
Inca ceva.....m-am gandit si la cei care vin din afara orasului....bucuresti, gaiesti,si ceilalti care vin, membri mai vechi ,iarna akum se deplaseaza mai greu din cauza zapezii si or sa plece devreme sa vada pe drum la intoarcere eu de asta am zis sa o punem mai devreme unii intradevar vor sta mai mult dar marea majoritate or sa plece mai devreme ca e drumul lung...
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning