![]() |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
Quote:
Ori BMW-ul ORI NIMIC.Fa un pact cu el si baga-l pe-al tau in garaj.Asa poti sa mai si lucrezi pe la el cand ai timp liber. |
Quote:
|
bine SAX1987 vad ca tu numai la misto stii sa vb :sad: are ceva daca imi pun poza cu masina cu zapada?mie imi place sezonul de iarna:-P
|
Hai cu portbagajul ala Csl si oglinzile m3....aaa da...si jantele cu 10 j pe spate.
|
Ce ziceti pt inceput am inceput bine cu modificariile?reglabila pe inaltime si duritate,toba finala sport,capota bad boy,faruri angel eyes cu lupa
|
Quote:
Intai sa le vedem urcate pe masina si pe urma vorbim.;)Inceputul e bun doar ca pt angel eyes alege farurile originale, un set de angel pe ele si xenon 6000 si e buna treaba. |
poi am pe ea pe fata suspensie reglabila la tips sport cica angel eyes cu lupa si bara stabilizatoare momentan atat pan trec sarbatoriile.dupa sarbatorii dau jos stopuriile spate si pun cu led de pe modelul facelift
|
da colegu C_kst nam zis eu de porbagaj CSL sau de oglinzi m3
|
II roade invidia Adryane......:) bafta multa multa cu FELINA ta !Nu te ai gandit sa ii zici altfel?"FURIA"?
|
Momentan nu i pot zice FURIA ca nui asa de tare poate mai incolo:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vreau sa o vand si nam nevoie sa ma relaxez:evil:
|
Quote:
|
lasa daniell o sa-mi iau o carte si care-i problema?tu le-ai stiut din prima pe toate:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning