Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Prezentati-va ( Driver SPEC.) (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22292-prezentati-driver-spec.html)

.KOD. 30-11-07 17:57

Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1222205)
bine ai venit junior
ce motoras este pe audi ?

Congrats Florin pt aducerea de noi membrii

Este 1.6TD 70 ponei, cam lenes dar pt. un incepator ca mine ii bun. Am fost totusi norocos pt ca e unic propietar pe care il cunosc si stiu ca tot timpul l-a ingrijit. Deocamdata e in service pt. ca ii schimb toate consumabilele. Bafta!

Adgii 30-12-07 10:19

8 Attachment(s)
Bafta romanilor...ma numesc Adrian is de 3 ani jumate in america am facut 19 ani luna asta :D si asta e masina mea :D adika a fost pana pe data de decembrie 24 2007....accident ( nush daca mai are rost sa o mai postez) .mai multe info gasitzi pe forum la sectiunea masina mea - mitsubishi eclipse gsx postat de un baiat din romania.( m`am bagat si eu un seama cu roaba mea:D..:P )

EaGle 30-12-07 11:22

Salut. Bine ai venit:D
Frumoasa masina, pacat ca s-a intamplat ce s-a intamplat:(

.KOD. 30-12-07 18:19

Bine ai venit Adgii !
Intradevar era destul de frumoasa masina.. asta e, fiecare mai greseste. Iti iei tu alta noua:D.

Un an nou fericit!

AlliedComposites 31-12-07 23:46

Quote:

Originally Posted by Adgii (Post 1267713)
Bafta romanilor...ma numesc Adrian is de 3 ani jumate in america am facut 19 ani luna asta :D si asta e masina mea :D adika a fost pana pe data de decembrie 24 2007....accident ( nush daca mai are rost sa o mai postez) .mai multe info gasitzi pe forum la sectiunea masina mea - mitsubishi eclipse gsx postat de un baiat din romania.( m`am bagat si eu un seama cu roaba mea:D..:P )

masina era frumusica, pacat ca ai pierdut-o, dar fara suparare, poate la urmatoarea nu mai pui abtipilde pe ea, ca de unde masina arata bine, cum am vazut abtipildele mi-am dus palma la frunte de cat de kitch arata... te rog nu te supara, e doar parerea mea si mie nu-mi plac abtipildele, si sunt foarte sincer cand zic ca in afara de asta restul masinii arata bine... oricum, bafta sa-ti iei una noua cat mai repede ;)

PS: cine a fost de vina, tu sau celalt sofer? daca iti da banii asigurarea pe masina, eu zic sa-ti ei un SRT4 ;)

200SX 03-01-08 03:13

Careva prin California??

eu mai stau o vreme ( 31 ianuarie 2008 ) prin Calabasas, Tousand Oaks
daca vede careva din zona mesajul dati un PM

Marson 20-02-08 17:47

Servus tuturor,
Sunt de ceva timp pe 4tuning... intre timp am si avansat in grad :)... insa este primul post in sectiunea 4tuning-international...
Sunt stabilit in Berlin cu familia, jurist de profesie si mare pasionat de masini.
Toate cele bune.
Marius
O poza cu Teddy :)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...c592c5bf30.jpg

luvdog 21-02-08 21:54

sal all! ma numesc Tibi sant albanez si locuiesc de vreo 6+ ani in EIRE actualmente in Limerick(stab city) de profesie electronist insa aici muncesc ca artic driver= sofer pa camion!conduc o altezza din 99 multumit de si cu DANSA!:lol: pasiuni sofatul, muzica{r&B, hip hop},fotbalul femeile(mai putin ca ma ucide prietena!:lol:) bafta la toata lumea!

yulasinio 22-02-08 00:36

Cam mult ti-a luat sa te prezinti:lol:..... desi daca ma gandesc bine eu nu m-am prezentat deloc :oops:

luvdog 22-02-08 21:28

he he daca nu dadeam din itamplare de postul asta nici acum nu ma prezentam! :)
la mine merge netul cam lent ca e prin 3G! si ma dispera pana incarca paginile!!!

luvdog 22-02-08 21:31

;):wave:Yulasinio ai putea si mata sa te prezinti nu???!!!:idea:

yulasinio 22-02-08 22:07

Quote:

Originally Posted by luvdog (Post 1376913)
;):wave:Yulasinio ai putea si mata sa te prezinti nu???!!!:idea:

Nu cred ca mai are rost ca ma stie lumea deja :lol:
...dar pun totusi niste cuvinte aici. Ma numesc Iulian sunt din Alba-Iulia iar de 5 ani sunt in Irlanda plecat cu munca in folosul comunitatii :-). De profesie sunt universal dar ca baza am electronica si IT-ul. Pasiuni am foarte multe dar prea putini bani ca sa le finantez. Momentat conduc o Honda integra si de care nu sunt multumit cum arata (trebuie vopsita).
Cred ca am spus destule :-P
Bafta tuturor!!

P.S Internetul prin 3G nu are nimic, forumul asta merge foarte greu :D aparent numai celor din afara tarii

luvdog 22-02-08 22:21

ahhh deci nu e reteaua 3g de vina in totalitate! oricum stiu ca face probleme ca nu doar forumul merge naspa uneori ci si alte site-uri!
but thanks lad!
poate dau o tura prin Dublin curand :) poate ne intalnim
si cu Wob as well!

yulasinio 22-02-08 22:29

Quote:

Originally Posted by luvdog (Post 1377049)
ahhh deci nu e reteaua 3g de vina in totalitate! oricum stiu ca face probleme ca nu doar forumul merge naspa uneori ci si alte site-uri!
but thanks lad!
poate dau o tura prin Dublin curand :) poate ne intalnim
si cu Wob as well!

Oricand esti in zona da un tzignal si ne intalnim (ai nr lu seb de tel?)

luvdog 22-02-08 22:34

nope :)
trebuia sa vorbesc cu el pe mes ca a zis ca are un prieten,ceva cunostinta,ce ar putea sa-mi puna masina la un diagnostic!

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning