![]() |
Re: 4Tuning Veterans Meeting !!!!
Quote:
|
Quote:
|
dacase stabileste pe 26 adica duminica ... eu ma retrag...sunt la servici ...pe 27 se pare ca e o data buna din moment ce sunt peste 30 care pot venii...pe 27 eu sunt liber....si la fel toti cei care sau inscris...Craciun fericit tuturor...
|
Atunci ramane pe 27 si gata vedem cati se strang si facem ce ne'am propus :)
|
Asa e cel mai bine :D Lunea..
|
eu am zis ca e devreme la 14:00 , daca era mai tarziu era si mai bine:) . pt mine e bine, ca sunt liberi luni, duminica nu o sa vina multi.
|
25 si 26 .. sunt prima si a2a zi de craciun .... cam toti se duc pe la rude , sau au musafiri , sau au de mers cine stie unde... e craciunul totusi. 27 decembrie e ok dpdv al datei ... si cei care s-au inscris inseamna ca pot sa si vina !
ora 14... eu ziC CA e cea mai buna... pentru ca pana ne strangem ( stiti si voi ) mai ales daca vor venii toti (25-30 de masini ) dureaza... si pe la 17 deja se intuneca.... Numai bine .. sa plecam pe la 3 si ceva la tura d eoras.. mers incet, in coloana , frumos , poze , filmat , etc... si sa ajungem dupa la restaurant |
A fost stabilit de la inceput 27, ramane 27. nu schimbam data, sunt o gramada de masini care vin...ora se poate schimba daca este nevoie
|
Quote:
26. Bila - BMW E21 27. TEO - BMW 328i AlBina Edition 28. Andrei VMD - Seat Ibita[/QUOTE] 29. Cristy CTZ - VW Passat 30. GoguCTZ - Audi A4 B5 1.8i 20v 31. Bogdan BJP - BMW E36 32. Vlad - VW Polo Cross Intalnirea este pe 27 decembrie ( luni ) - la ora 14:00 - parcarea de la Stadion Ne strangem acolo , facem poze , vorbim ... dupa ne stabilim si mergem intr`o tura de oras... cu destinatie finala Restaurant TCH (in nord - langa hidrocentrale) unde ramanem la un suc / vin fiert / ciocolata calda.. toti care doriti !!! PS: Craciun fericit tuturor ![/QUOTE] HO HO HO, Meeeeerry Christmas everybody :drunk: Si ca sa fie treaba treaba, eu acum ma vazui pe lista, cica Bogdan BJP :lol::lol: Caddillaculeeeeee, GOGU BJP ma stie toata people, sau Perla BJP :lol::lol: deci, in concluzie, daca sunt trecut pe lista trebuie s-ajung si eu ;) |
Sau Doctor Inginer BMW Gogu -BJP :))
|
Quote:
|
A venit moshu si la voi ? :rolleyes2
|
Quote:
Cat de inalt sa fie Lex mobilu'? Mai inalta ca a mea n-are cum :dance: |