![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
am intrat p site-ul tipului dar nik :|
|
2 Attachment(s)
un bebelus nou acum terminat...pentru inscrierea pt concurs :D :D :D lasatzio sa se raceasca si pe urma putetzi comenta:lol: :lol: ...stiu k e un pic stramba e mai scurta decat originalu da arata destul de ok a doua are un pic de galben....era prea stearsa, inchisa culoarea
|
2 Attachment(s)
mba aia vrea sa fie mai mult o caricatra din cate imi dau eu seama... asa k nu prea aai c sa comentezi ...
acestea's ultimele mele realizari ... comentati ( in afara de roata spate la imaginea din fata :D ) |
in poza din fata ..masina e mai scurta ;)
si ..daca ..la vederea fatza ...roata spate e de obicei stramba ..cand o faci din spate ...roata fata de ce nu e stramba ? ;) |
Quote:
|
faru din stanga(pozei) e ciudat si din spate park fuge fundu masinii in stanga imaginii...kiddin nu ...mie chiar imi place e chiar buna...da dak tu ai vrut comentariu:):):)...si a mea stiu k nu e reala da arata destul d bine asa stramba :)
|
e super dar eleronul spate pare in primul desen inalt si in al doilea extrem de jos - da' inca o data , felicitari !!!
|
asa pare datorita arcuirii spatelui ... cel ptin eu asa cred... pt kam incercat sa respect distantele fata de punctle de reper... oricum ... ms de comentarii :)
|
1 Attachment(s)
come on...tell me
|
giubau imi place k ai facut h d la honda...da in rest nu prea mai seamana cu masina originala...
|
ok ok....stiu....dar asa ...sa stiti si voi...mai intai am facut-o sa semene cu cea originala...(imi pare rau ca nu am facut poza) si apoi am modificat-o eu cat a vrut muschiu meu....si am pus un h sa stie lumea ca e honda:):):)
|
1 Attachment(s)
comentati va rog
p.s.: este facuta in juma de ora;) |
mah arata bine... spoileru am impresia k are nijte probleme ... dar in rest nu prea am c sa comentez :D
|
1 Attachment(s)
fresh meat :D mi`a placut la nebunie asta ...il aveam si la avatar ...a trebuit sa ma chiorasc intr`o poza de 200x200 ..noaptea ..
intrebare de 1000 de pcte :D cum fac carbonu? :))))))) |
2 Attachment(s)
interesant... dar kiar dak e caricatura tot e deplasat botu ;)
carbonul nust cum se face in desene, eu am incercat sa fac carbon p golf-ul de la concursul 4tuningday... dati-va si voi cu parerea cum a iesit... si puteti sa le si comentati dak tot le-am pus... tot nu inteleg c am gresit la ele d n-am iesit nici makr p 3... dar in fine |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning