![]() |
Re: Jetta mk3 1.8gt
Eu zic sa nu mai postezi nimic . Prezinta masina pe mess,in secret :)) sau .. vinde-o :))
|
Nu o vand momentan! doar daca o sa imi placa prea mult cabrio ala de care iti spuneam!
|
Quote:
ai o bila alba de la mine pt ce ai spus aici on: scapa de "narile" alea de langa semnalele din bara + "eingel" |
Quote:
Angelurile le-am aprins doar o singura data de proba! Nu le aprind ca nu e bmw, iar legat de prizele alea de aer le-as schimba doar cu niste proiectoare modelul lat pt ca nu imi plac deloc ochii aia de pisica! |
3 Attachment(s)
Am profitat de vremea frumoasa de azi si am mai tras o fuga peana la buzau la dezmembrari, de unde mi-am mai luat cate ceva pentru getta!
Placa din spate cu boxe oem de pe jetta de america! Am observat ca la jetta nu exista boxe pe usile spate, acestea fiind montate pe aceasta placa! Asadar mai adaug un lucru foarte rar masinii mele, dar si 4 boxe in plus, astfel numarul de boxe cu tot cu tweetere ajungand la 12! |
3 Attachment(s)
Azi am avut o zi de ***! Un bulangiu beat, sudor de meserie, cu siguranta nu sofer, mi-a lovit aripa stanga spate si bara! e infundata aripa pe o portiune destul de mare, nu prea se observa in poze!
|
Quote:
|
Quote:
on: am o slabiciune pentru vento :twisted: felicitari pentru ce ai facut pana acum si multa bafta in continuare :) |
Da, cel cu dacia! A vrut sa parcheze peste masina mea cred!
Ma gandesc ca daca ar fi fost treaz, ar fi apreciat corect distanta! |
Quote:
|
Pacat, muncesti atata la ea si vine cate un fraier ca asta. Ii si naspa cu locurile de parcare la voi de cand lucreaza aia pe dorobanti.
|
Pfff nasoala treaba , dar poate tot raul spre bine , poate reusesti cu cei de la asigurari sa iti dea cash precum ca ti-o repari in regim propriu si oricum daca aveai in plan sa o vopsesti te ajuta si bani respectivi
|
3 Attachment(s)
I-am luat soferului bani. N-a avut ce sa comenteze deoarece situatia era destul de delicata pentru el! era baut, nu avea actele la el, luase masina de la patron fara sa il anunte... asa ca a facut plata 450 de lei!
Azi am trecut la rotile de iarna, mi-am montat tetiere pe spate si am montat si placa din spate cu boxe oem! |
3 Attachment(s)
Am schimbat incaltarile de iarna cu unele mai deosebite! borbet a 9j et 15 toate 4 cu gume de iarna 205.45.16!
|
superbe jante 8) foarte frumoasa masina;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning