![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
15 Attachment(s)
ceva frumos
|
masina curata e masina curata...mai ales daca e spalata de mine:lol:
dar iar ai pus poze :shock: |
mai pune...:lol:
|
mitty...masina e alba. Poate ne intilnim prin cj, mai schimbam niste pareri, si eu am 1.9 jtd
|
mai bine ne vedem la jumatea distantei ....clujul e cam departe ......asa as ajunge si eu , intr un final va trebui sa ne vedem .......nu doar sa stam la taclale pe aici :)
|
mai vreti poze ???? nu vreau sa va fac sange rau ........le am pus in ideea de a va face o parere vis a vis de pasionatii de punto din olanda :)
|
10 Attachment(s)
pozele astea sunt din germania :)
|
11 Attachment(s)
tot de la nemti :)
|
daca tot o speli asa bine , fa mi si mie o programare :)))))) ma intereseaza tapitzeria :))
|
Quote:
tapitzeria e greu de curatzat, tre sa ma gandesc bine :lol: ....si cam frig la noi.... :D :D :D |
apropo de intalnire : jumatatea drumului intre buc si cluj e undeva prin brasov, nu ?
:lol: |
normal ca in Brasov :)
|
punto power!!! sunt cateva exemplare frumoase in pozele postate de tine antonio,dar unele sunt chiar urate!
|
acum depinde si de gusturi tfsi :) .....eu am pus pozele in ideea de tuning pt cei care au punto si vor sa faca ceva cu el....ca sunt urate sau frumoase ....nu am de unde sa stiu ce i place omului .....oricum ideea in sine merita aplaudata fiecare isi tuneaza masina dupa propria idee .......am vazut in bucuresti o groaza de masini tunate extrem de urat ....parca ar fi pomul de craciun ....sa ai o masina de 50.000 si sa o faci sa arate ca una de 800 :)))))
|
si jumatea drumului de la oradea la bucuresti care ii ? ;) pe mine ma lasa`ti la o parte ? ar fi ceva sa reusim sa ne intalnim ca deja suntem cati pe forum pasionati de punto` .. va ganditi la o data sa facem intalnirea asta ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning