Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

plictisit 31-10-10 22:56

Re: DreamWorks

felicitari ca v-ati facut un roaster cat de cat !

Alex30 31-10-10 23:20

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3773638)
Păi să te mai schimbi şi tu de caracter de haine :)) :P că ne-ai plictisit....joke...

Băiatu' ăsta chiar îi place ce face :X şi nu numai lui îi place ne satisface privirile tuturor cel puţin mie :X îmi place ceea ce văd bravo lui ! Bravo ZuZulică apreciez efortul tău şi ţine'o tot aşa şi să te ferească Dumnezeu de belele frăţică ! Te pup !

Ma schimb daca nu e ok asa... nu-i problema :) .Multumesc pentru cuvintele frumoase...Asta e si ideea nu ? Sa satisfacem cat mai multe priviri cu zuz-u asta mic. Sa ne fereasca pe toti Dumnezeu de belele nu numai pe mine si sa fim sanatosi toti sa facem ce ne-am propus din masinutele noastre

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3773747)
Zuz merge pe premiza...MAXIM !!!.O sa iasa ceva frumos din masina ;).

MAXIM am spus! O sa iasa dar mai e pana acolo...facem incet si cu grija:-)

Fr33`e30 01-11-10 11:29

back din concediu :D .... ce am pierdut???

Alex30 01-11-10 18:22

Bine ai revenit. Momentan n-ai pierdut nimic...vineri la 20:00 :-)

Tweety_rzw 01-11-10 18:46

Şi eu voi venii cu o mică surpriză :oops:dar foarte mică !

Alex30 01-11-10 18:51

Important e ca e surpriza...asta conteaza. Hai inca unul sa fim 3 cu surprize sa vedem a cui surpriza e mai mare...facem top3 :lol:...a mea e deja in desfasurare. Alex,Liviu ? Restul...Nimic? Pai ori suntem golani ori nu mai suntem

NXdev 01-11-10 19:50

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3773917)
felicitari ca v-ati facut un roaster cat de cat !

Multumim.
Quote:

Originally Posted by Fr33`e30 (Post 3774961)
back din concediu :D .... ce am pierdut???

Nimic important ...
Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3776096)

Daca ne minti o sa-ti creasca nasul mare.
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3776112)
Important e ca e surpriza...asta conteaza. Hai inca unul sa fim 3 cu surprize sa vedem a cui surpriza e mai mare...facem top3 :lol:...a mea e deja in desfasurare. Alex,Liviu ? Restul...Nimic? Pai ori suntem golani ori nu mai suntem

Ma exclud...poate doar in materie de membrii...

bib_andrey 01-11-10 20:37

Poate vin si eu cu o surpriza :> Alex(DEV) stie :>

B-99-SAA 02-11-10 08:42

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3776096)

Asteptam! Sper sa ne incanti... :)

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3776112)

Bai eu nu promit, ca abea vineri iau banii, nu cred ca reusesc pana la meeting sa fac ce mi-am propus... :(

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3776332)
Ma exclud...poate doar in materie de membrii...

Eu zic sa pui osu la treaba! Baga si tu ceva roz ca a lu Zuz.... ca lipseste cu desavarsire....
Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3776560)
Poate vin si eu cu o surpriza :> Alex(DEV) stie :>

Vii la intalnire man? Te asteptam. Da un PM cu surpriza :lol:

bib_andrey 02-11-10 08:50

Da cred ca vin :D surpriza fac tot posibilul sa se indeplineasca' nu promit nimic momentan :twisted:

Alex30 02-11-10 09:13

Vine sa il vada pe ZUZ ma...stiu eu. Al naibii esti ba :lol:...baga si la mine un PM cu surpriza daca vrei

bib_andrey 02-11-10 09:42

Vin sa il vad si pe ZUZ :"> normal , nu l`am mai vazut de mult :lol:

NXdev 02-11-10 23:10

Am discutat cu Zeta si presedintele clubului StreetRacingTeam, si am primit o veste proasta...se pare ca vineri, cativa "reisari", dintre care un tip cu Bmw e46 m5, sa trezit sa faca burnout-uri si sa dea frau liber cocalarului din el...ca deh, are masina scumpa + impresionisme pentru pitzipoance.In urma faptelor, bodyguarzii au decis sa inchida toate iesirile si sa faca "colectie" de numere inamtriculare.
Eu sunt de parere ca avem 2 variante :
- ori ne gasim alt loc de intalnire, in parcare libera.
- ori parcam masinile, si urcam in mall ( AFI Cotroceni, SunPlaza )
Astept sfaturi...pareri.

Tweety_rzw 02-11-10 23:15

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3780186)
Am discutat cu Zeta si presedintele clubului StreetRacingTeam, si am primit o veste proasta...se pare ca vineri, cativa "reisari", dintre care un tip cu Bmw e46 m5, sa trezit sa faca burnout-uri si sa dea frau liber cocalarului din el...ca deh, are masina scumpa + impresionisme pentru pitzipoance.In urma faptelor, bodyguarzii au decis sa inchida toate iesirile si sa faca "colectie" de numere inamtriculare.
Eu sunt de parere ca avem 2 variante :
- ori ne gasim alt loc de intalnire, in parcare libera.
- ori parcam masinile, si urcam in mall ( AFI Cotroceni, SunPlaza )
Astept sfaturi...pareri.

Vom face în felul următor , toţi membrii vor contacta pe mine şi pe saa' pe YM şi între timp ne vom decide unde ne vedem şi ce oră , dar fără a posta pe forum locaţia şi ora,ca să nu mai avem musafiri nepoftiţi ! Mi se pare mult mai ok aşa !

Alex30 02-11-10 23:18

Urat...ce oameni ma nene chiar nu se gandesc si ei putin inainte sa faca ceva? Aveau liber afara sa faca unde vroiau ei. Acum, din cauza la unu dasta sufera o gramada de lume pentru ca trebuie sa caute alt loc de intalnire, iar in parcare la Sun Plaza era perfect acum tinand cont ca vine si iarna si este frig afara. Eu zic de preferat sa gasim alt loc de intalnire...e nasol sa lasam masinile si sa urcam in Sun..ca nu avem ce face.

@Razvan: Nu cred ca e bine sa tinem secret data si ora de intalnire si sa ne "ascundem" ca poate vor sa mai vina noi membrii sau pur si simplu oameni capabili care vor doar sa vina de placere la intalniri. Eu zic sa se anunte unde si cand ne vedem iar daca mai vine vreunu dala...sa vina! daca efectiv atat ii duc pe unii capu' asta este...

All times are GMT +2. The time now is 10:40.

- Copyright 2026 4Tuning