![]() |
re: E46 - TM 77 EEE
Quote:
te apuci de drag :lalala: ? incepi sa dai jos d p ea :lol: |
Quote:
ce exemplu am dat eu e ceva mai diferit, mai exotic sa'i zic asa....oricum stie el caius ce face ;) |
Quote:
|
Quote:
|
superba masina ! am vazut-o zilele trecute...
bafta multa pana la finalizare !!! |
1 Attachment(s)
daca nu e batuta in cuie vopseaua eu unul cred ca pe rosu ar arata superb
|
Quote:
Nebunaticilor! |
ADF .. eu nam ma nici o poza... tu poti sa urci ca parca ai facut una spion asa repede :lol:
e o mica bestie acuma... de offroad.. nu mai am bara fatza.. praguriile ... si jantele ... e un shrot-mobil ... p.s. culoarea e batuta in cuie.. mie imi place foarte mult. black-beast :lol: |
ADF...ADF...ADF... ce te-ai face fara el :)))) la 3 cuvinte, al patrulea e ADF :)) da jos bara spate repede ca vin :))
apropo nu gasesc proiectoarele alea noi :)))) |
proiectoarele ca te tai... :x :x
|
cati vis acolo ? se petrece tuning in grup ?:):)
|
e o piramida aici... de la unu pleaca toate... toti vor cate ceva de la el... toti i-au cate ceva de la el... toti se sfatuiesc cu el...EL pe toti ajuta... in capu piramidei este EL... EL este ADF :))=)) amin
|
4 Attachment(s)
ai de capu meu ma ... :lol: ai luat'o razna rau rau
de la un bulgar in cap uite cum ai ajuns... :lol: deci sa revenim la masina... momentan nu mai are praguri, jante , bara fata.. a venit alta bara oem m3 thx 2 vam_19 au venit alte jante.. 19 .. thx 2 und_alexx am alte praguri m3 acasa .. thx 2 edy1092 |
Quote:
roaga moderatoriii sa iti stearga postu ....ca te rup cu cu bataia tigane :)))) auzi la el ...adf...ai de capu meu ! |
i'ai amestecat gandurile cu bulgaru ala :lol: se crede salam
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning