![]() |
Re: vw golf 2... in progres
dau bine :P la fel am si eu pe masina :)
|
Parerea mea ca sunt cele mai faine stopuri pt golf 2! asteptam sa vedem pozele cu masina!
|
bine ca ai zis tu asta :D porma zicea lumea ca vreau sa ma laud :))
|
Frumoase stopurile ziber chiar cred ca dau cel mai bine pe Golf.Spor la treaba in continuare si astemp poze
|
Quote:
|
-> inchide`re centralizata + alarma (VIPER) ... :D acuma inchid si deschid masina de la telecomanda :D :D :D "bling bling"
-> maine dimineatza plec la Debrecen ... si lista incepe - cheder;scaune piele(originale de gti[piele neagra]);borbet`uri daca gasesc la un pret bun ... ! :D ... cam atata pe ziua de maine ... |
foarte frumos!!! si cand te gandesti de unde s-a plecat..! bafta in continuare!! sper sa te vedem cat mai repede pe strazi :>
|
scaune piele neagra doar rupte ... deci le`am lasat :D ... (o sa`mi aduca tata din italia de mk4 gti piele neagra!)la 100 euroi:D cine mai vrea? :D
jante borbet doar 7j ... deci nu am ce face :D ... (vreau 9j) nici chedere nu am gasit intacte (erau rupte) ... deci concluzia pe ziua de azi ... [un mare 0 ] ! :D ... :D apropo sambata vin poze`le cu stopurile montate pe mk2 :D respekt |
Quote:
P.s. in vara poate servim o bere pe capota (oricum vine revopsita :)))) ) :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
ia`ca ... :) ... am dat jos benzinaru de 1.3 deoarece se poate omologa diesle poweru ... :D so iaca ... poze ... urmeaza suspensia sport ... ca sta sus la cucurigu !!! dupa alte jante ... dar inainte de toate vin scaunele :D
|
noah ce ziceti? va plac stopurile ? :P
|
Da arata foarte bine mie imi plac foarte mult!
|
facem schimb?:):)
nice...nice...nice |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning