![]() |
Re: E36 - coupe,prima masina,prima dragoste !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa ca se convinge si nos cand o sa vada cum trage un 1.6 fara catalizator ca un 1.8 normal :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
on topic ...masina va primi vineri sapt viitoare CD-playerul asta .....sa se asorteze full cu luminile de la interior :lol::lol:orange butons and display :twisted:
|
Scuze de intarziere cu poza , e cam prea editata dar era naspa ... facuta cu 97 + blitz :( . Din cate stiu eu , daca vei da jos catalizatorul , vei pierde ceva putere in ture joase din cauza ca nu va mai fii presiunea asa mare pe teava , dar vei castiga ceva in ture mari pentru ca gazele vor iesi mai usor in lipsa catalizatorului ...
Sa ma corecteze cineva daca gresesc :oops: https://img828.imageshack.us/img828/8529/hmm3.th.jpg |
Quote:
|
Abia astept ''concertu''..va trebuii sa alimentez bine ca sa am si pt vocalize=)).va pup
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
doar ai evacuarea mai directa !!! vrei sa iti traga bine de jos masina fara catalizator ?? anulezi catalizatorul si p mijlocul traseului in locul tobei mediane pui o toba intermediara (PE DIRECT) SAU UN ACCELERATOR DE GAZE si o finala "PE DIRECT" iti garantez ca vei simtii un plus la acceleratia masinii tale (cei drept nu foarte puternic) dar se simte o mica diferenta !!! IN NICI UN CAZ NU CASTIGI CAI ATUNCI CAND ANULEZI CATALIZATOR,INTERMEDIARA,TOBA FINALA !!!:D |
Quote:
|
daca nu castigi cai cand dai catalizatorul jos de ce trage mai bine ca inainte ? pleaca mai bine,trage mai bine,se intinde mai bine.. orice e mai bine, am dat jos la 1.6 la 1.8 si chiar o simte mai bine. Pun pariu ca si pe dyno ar iesi in plus ceva fara catalizator.
|
Quote:
Mediana la fel are multe serpuiri ;) pana la iesire :D pui accelerator sau intermediara p direct gazele normal ca ies mai repede si se simte diferenta !!! cand il scoti sufla gazele pe diametru de 50 este normal sa se simta altfel pt k pe distanta de 10 cm nu mai este "Gatuita" evacuarea :D !!! nu am dreptate ???:) nu sunt cai castigati doar o evacuare mai rapida !!! Singurul castig de cai sunt serpii :D !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning