Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe, prima masina, prima dragoste (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/212440-e36-coupe-prima-masina-prima-dragoste.html)

Nosfer 08-01-11 00:13

Re: E36 - coupe,prima masina,prima dragoste !

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3964040)
dada=)) asta buna :X da un semn cand eshty aci !

cand isi pune toba aia faina iesim la un "concert" in 3 :))

BMnWA 08-01-11 00:17

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3964133)

sfatul meu e sa dati toti catalizatoarele jos inainte daca vreti sa faceti ceva serios :)))

SB09HMM 08-01-11 00:18

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3964148)
sfatul meu e sa dati toti catalizatoarele jos inainte daca vreti sa faceti ceva serios :)))

pe mine unu m-ai convins !!!!:X

BMnWA 08-01-11 00:50

lasa ca se convinge si nos cand o sa vada cum trage un 1.6 fara catalizator ca un 1.8 normal :))

SB09HMM 08-01-11 01:35

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3964133)

ori facem concert ori numai facem:))

SB09HMM 08-01-11 01:36

1 Attachment(s)
on topic ...masina va primi vineri sapt viitoare CD-playerul asta .....sa se asorteze full cu luminile de la interior :lol::lol:orange butons and display :twisted:

mk3gti 08-01-11 11:11

Scuze de intarziere cu poza , e cam prea editata dar era naspa ... facuta cu 97 + blitz :( . Din cate stiu eu , daca vei da jos catalizatorul , vei pierde ceva putere in ture joase din cauza ca nu va mai fii presiunea asa mare pe teava , dar vei castiga ceva in ture mari pentru ca gazele vor iesi mai usor in lipsa catalizatorului ...
Sa ma corecteze cineva daca gresesc :oops:

https://img828.imageshack.us/img828/8529/hmm3.th.jpg

trafy-vr6 08-01-11 11:13

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3964295)
on topic ...masina va primi vineri sapt viitoare CD-playerul asta .....sa se asorteze full cu luminile de la interior :lol::lol:orange butons and display :twisted:

Foarte shmecher player-ul. Cat a fost ?

sb25mrr 08-01-11 17:21

Abia astept ''concertu''..va trebuii sa alimentez bine ca sa am si pt vocalize=)).va pup

SB09HMM 08-01-11 18:50

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 3964877)
Scuze de intarziere cu poza , e cam prea editata dar era naspa ... facuta cu 97 + blitz :( . Din cate stiu eu , daca vei da jos catalizatorul , vei pierde ceva putere in ture joase din cauza ca nu va mai fii presiunea asa mare pe teava , dar vei castiga ceva in ture mari pentru ca gazele vor iesi mai usor in lipsa catalizatorului ...

ms de poza, e smecherie, baga id asta te rog sa vb mai multe [email protected] .....cu catalizatoru ....la 1.6 nu prea am ce sa castig putere, dar o fac mai mult pentru sunetul care il va scoate, si cred ca se va simti si 1,2 cai frumosi in plus ....iar cu turatiile ...ce e drept daca ai o pisica nu poti sa o conduci sub 1,5-2 mi de ture ....:)

SB09HMM 08-01-11 18:52

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3964884)
Foarte shmecher player-ul. Cat a fost ?

cd playerul e din anglia comandat, 135 de lire m-a costat cu tot cu transport pana in romania, gresisem calculu pana acum credeam k mia iesit la 180 de lire:)) era prea scump. 135, dak vrei iti dau si linkul de unde l-am luat.

Marian_nebunu 08-01-11 19:45

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 3964877)

nu castigi cai cand scoti catalizatorul !!!
doar ai evacuarea mai directa !!!

vrei sa iti traga bine de jos masina fara catalizator ??

anulezi catalizatorul si p mijlocul traseului in locul tobei mediane pui o toba intermediara (PE DIRECT) SAU UN ACCELERATOR DE GAZE si o finala "PE DIRECT" iti garantez ca vei simtii un plus la acceleratia masinii tale (cei drept nu foarte puternic) dar se simte o mica diferenta !!!

IN NICI UN CAZ NU CASTIGI CAI ATUNCI CAND ANULEZI CATALIZATOR,INTERMEDIARA,TOBA FINALA !!!:D

SB09HMM 08-01-11 19:51

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3966372)
nu castigi cai cand scoti catalizatorul !!!
doar ai evacuarea mai directa !!!

vrei sa iti traga bine de jos masina fara catalizator ??

anulezi catalizatorul si p mijlocul traseului in locul tobei mediane pui o toba intermediara (PE DIRECT) SAU UN ACCELERATOR DE GAZE si o finala "PE DIRECT" iti garantez ca vei simtii un plus la acceleratia masinii tale (cei drept nu foarte puternic) dar se simte o mica diferenta !!!

IN NICI UN CAZ NU CASTIGI CAI ATUNCI CAND ANULEZI CATALIZATOR,INTERMEDIARA,TOBA FINALA !!!:D

ms de info, fra tiam zis eu vreau sa sune mai bine momentan ...cand o sa vreau mai multa putere, pun ceai pus si tu pe ea ...2.0:D

BMnWA 08-01-11 20:26

daca nu castigi cai cand dai catalizatorul jos de ce trage mai bine ca inainte ? pleaca mai bine,trage mai bine,se intinde mai bine.. orice e mai bine, am dat jos la 1.6 la 1.8 si chiar o simte mai bine. Pun pariu ca si pe dyno ar iesi in plus ceva fara catalizator.

Marian_nebunu 08-01-11 20:38

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3966479)
daca nu castigi cai cand dai catalizatorul jos de ce trage mai bine ca inainte ? pleaca mai bine,trage mai bine,se intinde mai bine.. orice e mai bine, am dat jos la 1.6 la 1.8 si chiar o simte mai bine. Pun pariu ca si pe dyno ar iesi in plus ceva fara catalizator.

pt k tu pe teava aia de 50 diametru "sufla gazele doar pe diametru de 20 pe o distanta de 10 cm cat are un catalizator !!!(probabil ai vazut cum arata un catalizator p interior !!! si ce este in el !!! acel catalizator are rol de a filtra ,infunda gazele !!! lucru pe care evacuarea nu il mai face daca nu mai are catalizator !!!

Mediana la fel are multe serpuiri ;) pana la iesire :D pui accelerator sau intermediara p direct gazele normal ca ies mai repede si se simte diferenta !!!

cand il scoti sufla gazele pe diametru de 50 este normal sa se simta altfel pt k pe distanta de 10 cm nu mai este "Gatuita" evacuarea :D !!!

nu am dreptate ???:) nu sunt cai castigati doar o evacuare mai rapida !!!

Singurul castig de cai sunt serpii :D !!!

All times are GMT +2. The time now is 05:05.

- Copyright 2026 4Tuning