![]() |
Re: DACIA 1300
mda suna foarte bine planurile tale
bv :D si app in postul anterior am uitat sa specific si de niste distantieri chiar ca o faci placa :lol: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
cateva poze cu ce-am mai lucrat la ea :D cum ar fii: am pus niste fise bougicord, oglinzi cromate romanesti nu CIPA ca nu am gasit, acele de la ceasu bord le-am luat de la un golf 3 si altele .
|
Ba sa-ti traiasca multi km :D imi place cum merge si arata bine ;) Si un An Nou Fericit, sa-ti aduca mai multe piese si bani! :D
|
3 Attachment(s)
Azi am facut o achizitie pentru batranica, o volanta de 200 cu palier mic facuta pe vremea lui ceausescu :D
|
ee, acum sa vezi schimbare!!
|
:O wtf moaaaa sa vezi ce start vei avea :lol: bv tie de achizitie ;)
|
mamaaa mia:O
|
Masina arata bine, insa ce ai facut tu cu bordu ala.... Ce sa zic arata ca nuca-n perete. Incearca totusi sa n-o strici prea tare.
|
fara suparare masina arata bine dar strica bordul ala
|
mie chiar imi place bordul cum da...e chiar OK...nu te mai luat dupa astia...:P
|
doar volanul ar trebui schimbat cu unul mai iteresant:)...iso delta..sau ceva in genul aluia:)
|
bordu ala de dacie numi place ca e subtire si urat, asta (CN4) da bine din toate punctele de vedere si imi place cum arata iar cu volanu nu-l schimb ca nu am altu de pus, poate in timp o sal schimb ;) Deocamdata imi strang piese .
|
Foarte frumoasa dacia ta.
|
Foarte frumoasa masinuta ta,mereu o admir cand o vad prin oras. Sa o stapanesti sanatos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning