Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Kitsch Tuning ...de peste tot (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/2093-kitsch-tuning.html)

NightRider 10-12-05 22:22

2 Attachment(s)
ca veni vb de kitch tunig...intr-un fel mi-e mila sa pun asta la kitch insa parca nu merg cu masina jentile rosii si eleronu ala...Voi ce spuneti ?

rectific, capacele rosii
:))

RA_2fast4u 10-12-05 22:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NightRider\"
ca veni vb de kitch tunig...intr-un fel mi-e mila sa pun asta la kitch insa parca nu merg cu masina jentile rosii si eleronu ala...Voi ce spuneti ?

rectific, capacele rosii

am vazut-o si eu...vine destl de des pe undeva pe la mine pe strada...eleronul ala da bine...da capacele alea parca is cam exagerate...ori cum nu prea cred ca o putem considera kitch........

NightRider 10-12-05 22:52

capacele alea ma omoara

sandrei 11-12-05 00:13

:lol: :lol: :lol: promit ca viitoarea mea masina va fi un megane..si o fac si eu asa....o declar cea mai tare FRATE.... :baby: :chainsaw: :bong: :ballbounc :ballbounc doar ca eu o fac portocalie..si pun niste capace de-alea cu spinere :lol: :lol: :oops:

Eagle_flyaway 11-12-05 00:19

si vopsesti si capacele portocalii ??? :lol: :lol: :lol:

NightRider 11-12-05 00:33

...Si pui si un bullbar da' nichel in fata, altfel nu-i masina :))

aleks 12-12-05 16:35

pai nu, capacele sa nu le vopsesti portocalii, sa le vopsesti albastre, sa fie lafel ca si cuiul de tractare :lol:

TurboBoy 23-01-06 02:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
Quote:

Originally Posted by \"NightRider\"

rectific, capacele rosii

am vazut-o si eu...vine destl de des pe undeva pe la mine pe strada...eleronul ala da bine...da capacele alea parca is cam exagerate...ori cum nu prea cred ca o putem considera kitch........

eleronu da bine zici tu? ii pins pe niste picioare de inox strunjite cu forme shi tu aia numesti tare?Eu zic ca ii kitchin toata regula.

Piry 23-01-06 10:44

am vazuto live vineri...eu zic ca daca ar participa la tuning show sigur ar castiga locul 1.

gangsta 23-01-06 22:06

1 Attachment(s)
Cele mai tari 2 combinatii in tiuning nike cu mingi de foc!!! :?

Gabi 23-01-06 22:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"gangsta\"
[...] mingi de foc!!! :?

Preferatele lu' sandrei :lol:

sandrei 23-01-06 23:55

:lol: :lol: :lol: :lol: mnoh gabi....F### ca m-ai prins... :lol: :lol: :lol:
acum imi strangeam bani de un METEORIT DE FOC sa il pun dintr-un capat pana in celalalt pe masina in loc de vinil :lol: :lol: apropo...ala cu dacia tot vine aici la mine la bloc...si asculta muzica la tweetere...cunoasteti senzatia :lol: :lol:

lancerEvo 24-01-06 00:30

da mah mingile de foc ca mingile de foc.. da ce ziceti de esapamentul dublu?

ZanDer 24-01-06 00:55

si folia aia beton de pe clare

lancerEvo 24-01-06 01:03

Shprei mah nu folie shprei negru

All times are GMT +2. The time now is 20:38.

- Copyright 2026 4Tuning