![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
4 Attachment(s)
Da asa se pare.. ca incep sa ma impac cu ele :)).Azi am pus si jantele de proba doar 2 sa vad cum da cu 215/40 inainte sa le schimb cu 195/45.Urmeaza sa dau jos si stickerele de pe usi,sa tratez rugina aparuta la prag pe part dreapta si la aripi.
|
acu mai arata a masina sincer :D hai ca ai inceput bine! :arrow:
|
Quote:
|
nu mai e "capra" ;)
|
2 Attachment(s)
Mi`au ajuns si niste stickere :)
|
wooo :shock: arata blanaaa!!! bravo!
|
Ms :)
|
Domn BSV, daca imi permiti:
- build not bought s-ar potrivi mai bine pe vreun bolid cu motorul umblat pe la el un picut - low & slow la fel se potriveste pt una trantita pe burta - simply clean -> mai ai pana sa ajungi acolo niste bandouri de pe usi :lol: Dar masina e ingrijita, e lasata exact cat sa elimini spatiul ala inestetic stock, si parerea mea e ca ai fi putut sa optezi linistit spre un look cat mai 'stil & lux' decat spre asta mai tineresc, mai 'flashy' spre care mi se pare ca te indrepti :D |
Acuma stii cum e banzay cu stickerele alea.. e la moda mai nou.. apoi mi`am pus si eo :)) imi place cum da,doar atat,ca se si potrivesc cat de cat.Bandourile de pe usi am vrut sa le dau jos,dar am renuntat dupa ce m`au salvat de cateva ori de la niste zgarieturi.. in parcare.Ce e posibil ca o sa dau jos va fi eleronul.
|
Jantele.. pe 16" care le am in pozele de mai sus.. le`am vandut.. ca noutate,si deocamdata sunt fara jante aliaj pana imi gasesc altele :) sunt in cautare de niste jante simple spitate de preferabil 15" ca e de ajuns pentru un cielo.. chiar daca da mai bine 16.. dar pentru 16 si gasesc un pic mai greu anvelope,caut ceva pe 15" maxim7j,in rest.. astazi am parasit orasul si am facut un drum serios de cand am coborat masina.. si sunt multumit de cum se prezinta masina.. la 160km/h alta viata si la curbe ..
|
nu ai cumva 2 cauciucuri pe 16 de vanzare:? 215/40?
|
pai am avut.. dar le`am dat cu jantele.. 5 cauciucuri.
|
4 Attachment(s)
........
|
4 Attachment(s)
M`am apucat si de antifonat masina,am inceput unde e mai simplu.. la aripile spate care le`am si terminat,urmeaza si dedesupt .. apoi usile,am taiat si buza interioara de la aripi,pana acum le aveam doar indoite in interior.Maine .. i se va schimba parbrizul...si s`ar putea sa primeasca si o folie pe spate. :D
|
3 Attachment(s)
Dupa cum am spus mai sus.. masina azi a primit parbriz nou+folie pe spate transp 5%,si tot odata au disparut si stickerele de pe luneta .. din cauza foliilor.. la incalzire.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning