![]() |
Re: E30 - Morpheus Drift Project
Vuouuu vuouuu STOP! Lucrurile incep sa se precipite pe aici INUTIL. Deci, NU SE TAIE NIMIC! Era, repet a mia oara, doar O IDEE. O idee...si atat.
Quote:
Ms frumos de aprecieri! Asa e, usor usor... Quote:
Acum referitor la ceea ce ai scris. Si referitor la ce a zis CIPILICA. DA!!! Orice producator care se respecta are dimensiunile exacte indiferent de facelift non facelift. Totodata, arcurile is Ta Technix...ei nu au clasificare facelift/non facelift...deci VORBA TA, 60/40 asta e posibil pe facelift (al meu) sa vina 60/60...s'a gandit si baiatu la treaba asta ;). Is alti producatori care au posibilitatea sa alegi si anul si in functie de an e si drop. Totodata, nu am luat 60/60 ca nu aveau...si repet, leam luat la ocazie. Deci ramane de vazut cum dau pe masina si dupa ramane de vazut ce facem. Quote:
Arcurile astea am sa le pun pe amortizoarele STOCK, scurtate si intarite :) si o sa fie treaba ;) Ms frumos! Noutati in curand!!! |
Quote:
Nu esti acs asa-i sa vii sa ne dam:) Duminica ne adunam mai mult la poligon! vremea e perfecta! |
Quote:
|
Aseara o pisicutza s'a dat la ursu meu...au vrut sa se combine. Ursu nu a vrut dar pisicuta tot la pupat in fund. :P
|
Quote:
|
Quote:
Acu serios vorbind, la bandoul dp bara cred ca s'a rupt (defapt sigur) un clips in stanga jos...ca nu se mai muleaza perfect...that's all. Dar iam zis tipului ca daca nu imi aduce un MT2 pt asta nici nu mai avem ce discuta :)) (glumesc doooh!!) Tote cele bune |
Felicitari pentru toata munca depusa, va iesi treaba buna din masina asta.
Multa bafta, Octav |
Quote:
Pasim in 2011, ne scuturam salopeta de praf, deschidem seiful si incepem nebunia :) usor, usor... |
Foarte interesant proiectul tau.am citit aproape tot,mai pe sarite ca ai un talent absolut la povestit:D:D:D.Bafta cu ursache si ne vedem in CND:D
|
Se face boss :)
Multa bafta, Octav |
Haidi ma ca vreau sa incepi trb la el.
Poa pana in martie esti si u gata. |
1 Attachment(s)
Craciun Fericit prieteni!!!
|
1 Attachment(s)
Sarbatori Fericite! An Nou mai bun, mai sanatos si mai fericit!
La anu sper sa-ti vad si eu ursuletul ceva de genu;) |
Craciun fericit ursare :D
|
Multumesc frumos Yacko, frumos e30 :) M power acolo (mancalar tata!!!), Multumesc frumos Marean care este :))
Sarbatori fericite fericte si voua!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning