![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
semnatura e f.reusita...dar ar trebui sa o schimbi k sa fie in ton cu masina...
a4 b6 arata f.bine si stock cum o aveai...dar acum e mai mult decat o masina frumoasa |
well i see the show ..now where is the go son ?! THE GO is what matters .. you drive an audi not a ricer car (honda , nisan..)
"aripioare " ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 http://www.pes-tuning.com/audi_a4_30v6.html |
Quote:
Stiu compresorul asta ... si ... mi-l aduci tu? imi dai tot tu garantie pe el ... si pe masina in caz ca mi se strica ceva din cauza compresorului?? De banii bagati in exterior imi luam compresorul ala ... si l-as fi preferat ... dar ... explica-mi mie de unde il luam din europa (pt tine e usor ca compresorul e din state) si cine imi acorda garantie ... ca nu-mi permit sa fac ceva pe ea masina in caz ca se strica ... Si ca chestie ... compresorul ala l-am vazut doar pe o masina .... ciudata treaba ... :rolleyes2 http://www.cardomain.com/ride/846332 Si care-i faza cu aripioarele? (ce aripioare am eu sunt de S4 toate) Cat despre faza cu e audi nu altceva .... Uita-te tot prin america ... sa vezi la exterior ce kit este des intalnit ... si ce kit este considerat ca cel mai bun (calitativ) si o sa dai peste acelasi kit .... de comunitatea audi de acolo. Felicitari pt masina ta ... e tare ... asta e ... nu toti ne permitem bolizi ;) Nu mi-a placut postul tau ... daca masina asta e a ricers car .... atunci ... Multa bafta ;) |
misule, ti-am vazut ieri masina, cand te duceai la iasi!!:shock: :shock: criminala!!
bv, felicitari pt cum a iesit! sa ai grija de ea!! |
Quote:
10x marius :D O sa incerc :???: :D |
aham, am vazut-o si yo ieri de la o distanta de 1-2 centimetrii. :D misto rau ;)
|
Quote:
Sa stii ca ai dreptate .. fiecare cu parerea lui . stock body eu cred ca arata ok ..e un A4 .. eu personal as fii pus banii altundeva .. si sa stii ca te inteleg cu garantia (e bine cind ai garantie) dar macar iei o suspensie si frine mai bune ..alea o sa iti faca masina "mai buna" ;) vorbind de garantie .. turbourile mele mele ko3-s au explodata aproape .. eh am rapart eu masina si nu am mers prin garantie (desi avea garantie full) , si iarna asta trecuta , o surpriza si mai mare .. se scurgea antigel (coolant) in ulei ..eh tot am avut garantie , si am mers la cineva pe care stiu bine si lucreaza la un dealer audi (roman ) eh vreau sa iti zic ca nu m-a putut ajuta cu garantia.. si uite asa masina mea a stat pe bara 2-3 luni pina cind am terminat-o eu singur (scoate motorul , schimba garnituri de chiuloasa, semeringul principal din spate, rebuilt turbourile .... si pune tot inapoi ) si asa mi-as fi dorit sa faca altcineva totata munca sta ... si scuze daca tonul a fost un pic arogant , nu a fost menit sa fie ;) poti sa imi trimit email daca vreodata vrei ceva power mods pt masina .. te pot indruma spre cele mai bune preturi si calitate .. cel mai bun loc sa aflii multe despe ce e mai bun pt masina e www.audiworld.com ;) |
frate ti-a iesit masina criminala,e super bine,pot sa spun ca nici aici in spania nu am vazut un a4 asa frumos.bv
|
dar cred ca ar fi cazul sa actualizezi semnatura de pe forum
|
Felicitarei SFW pt masina..Acum am vazut-o si eu..ce TARE e.. :)..Pup..Stai sa ma mai uit pe geam sa vad cum e...dar parca e mai misto 407 de langa ea.. :)
|
Quote:
|
Quote:
Suspensii ... sunt sport ... doar ca cele de la audi ... si ... masina o si folosesc zilnic ... Cu tonul ... asa am avut impresia ... e bine ca nu a fost asa :D M-am mai uitat pe site ... si o sa ma mai uit... 10x |
Quote:
Quote:
10x :D Quote:
|
da cand ne lasi mai cu masina aia a ta :???: audi in sus audi in jos :???: ....vw power.. se stie :lol: :lol:
felicitari petru carutza,dar tot te mai injur o data :censored: pentru ca ai intarziat la Iasi |
Quote:
:lol: :lol: da da ... vw power! :lol: 10x ... si felicitari si pt carutza ta ... frumusica si face frumos pssss pssss ... tot fluiera fetele pe strada ... :rolleyes2 Si scuze pt iasi ... imi era somn :D Da poate la Bacau mutati de pe 19 ... pe 12 sau 26 ... ca pot veni si eu :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning