![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
are cineva montat pe vw vento angel eyes?
|
am impresia ca se gasesc d cumparat farurile cu totul.
si cu lupa d xenon ;) |
Quote:
un prieten si-a luat la opel si faza lunga cand merege se stinge faza scurta parca are cu o mufa mai putin sau ceva de g |
nu cred ca sunt puse bine...nu trebuie sa se stinga scurta...sau poate asa face din fabrica...ca mai sunt masini care au asa...
d montat se monteaza normal...ca si cel original... |
Quote:
|
mda...
daca mi se intampla mie asa ceva ii schimbam farurile...deci nu tre sa iti faci griji in privinta asta... :P |
caut la schimb motor 1.4, golf 3, cu ceva mai puternic si eventuale detalii asupra modificarilor: daca se potrivesc, daca suporta caroseria, daca trebuie sa combin si cutia de viteze etc.
|
are cineva praguri de gti golf v in 2 usi ??? prv me !
|
sunt in afara subiectului de tot da nu stiu sa deskid un topic sau alt forum :( ma poate ajuta cineva? dar am si un golf 4 avariat as vrea sal dau de intreg asa sau pe piese cine ma ajuta kum ar fi mai bine?
|
care vrei piese orice model ,piese sh din auto avariate
|
boss vrea eu golful 4 lovit, unde il pot vedea si la ce scor. ast rsp
|
Quote:
sau intrebam asa? |
salut tinichigiu_pbn.ma intereseaza daca ai un plafon interior de golf 4 hatchback ca al meu s-a cam dezlipit.as rasp si multumesc anticipat
|
Licitatie
1 Attachment(s)
Se scot la licitatie urmatoarele piese de golf 2:
Praguri fibra - 150ron scaune RECARO de strada (cel de la sofer putin rupt) - 300 ron plansa bord golf 2 :?: nu stiu un pret vedem ventilatoru si tubulatura de la incalzire (klimatrinik;) ) - 230ron eleron luneta - 110 ron si altele....etc preturile sunt de prima strigare probabil cum va asteptati sunt si negociabile.In imagine se vad doar pragurile eleronu nu este ala nu va speriatzi;) Marius 0726/388.061 |
Pai sa ne ajutam cum zice si titlul :-)
Va pun la dispozitie o rampa de injectoare pt golf 3 GTI, motorul in 8 valve! Tel: 0744608105 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning