![]() |
Re: Īntālnirea F-urilor !
Foarte frumos :D Chiar ma bucur ca cei care au spus ca vin s-au tinut de cuvant si chiar au venit si cativa mai noi 8)
Sper ca pe 29 MAI sa fim si mai multi :D |
Quote:
|
f frumos...chiar imi pare rau ca nu am putut sa mai ajung..mai sigur s-ar putea sa vin pe 29 mai..din lipsa de finante..sigur o sa stau mai mult prin Bucuresti si nu mai plec nicaieri..s-ar putea sa mai aduc un posesor de astra f la intalnire..dar nu promit nimica..mai vorbim..
|
Salut, se apropie 29 mai, care? cine? cu ce vine ?:)
|
Quote:
Quote:
O sa vin si eu, voi fi prezent :D Si, binenteles, asteptam si pe restul, da? Piata Constitutiei, orele 19:00 |
Quote:
|
Quote:
ps : prezent |
Quote:
|
Lista prezenti:
1. kosmin55 2. sias 3. B 88 URS 4. nutzu4pub 5. vipermihai 6. morandi2more 7. ? |
Salut:D nu promit nimic poate ajung si eu:)
|
Lista prezenti:
1. kosmin55 2. sias 3. B 88 URS 4. nutzu4pub 5. vipermihai 6. morandi2more 7. simy_90_xgf (poate) 8. ? |
NEATZA' ce ziceti ne vedem maine seara ? sau o lasam pe vineri seara sapt viitoare ?
|
Miercuri seara mai este o intalnire dedicata Opel si am putea face atunci una mare ce ziceti?
|
Quote:
Haideti sa facem lista cu prezentii, sa semnam "condica", astept de la fiecare sa scrie cine vine si cine nu, fara rusine ! Quote:
VOI CE PROPUNETI ? - Astept pareri - |
Pai cand este intalnirea aceea miercuri ?
Eu azi sunt la munca pana la 20:30 daca vine cineva in constitutiei sau o lasam pe miercuri anuntati si voi |
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning