Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   My Clio B 199 AND (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/202501-my-clio-199-and.html)

B-99-SAA 31-08-10 20:07

Re: Renault clio mk1`

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3624199)
Daca ai fi citit tot topicul
S-a mai zis...stie.

Greu dom'le greu... deschizi prima pagina, vezi ca a zis omu "mk1", dupa care dai repede post-reply si ii arati ca esti smecher.:rolleyes2 Daca doar pt atat ai postat, mai bine dadeai alt+f4:evil:

Bai... nu stiu ce sa zic de stopu ala... arata bine asa, doar ca nu-mi dau seama cum arata mai bine, ca e fain si asa si inainte :D

bib_andrey 31-08-10 20:14

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3624422)
Greu dom'le greu... deschizi prima pagina, vezi ca a zis omu "mk1", dupa care dai repede post-reply si ii arati ca esti smecher.:rolleyes2 Daca doar pt atat ai postat, mai bine dadeai alt+f4:evil:

Bai... nu stiu ce sa zic de stopu ala... arata bine asa, doar ca nu-mi dau seama cum arata mai bine, ca e fain si asa si inainte :D

Mie imi placea mai mult inainte..dar imi e de capetele de creta sa nu zica cv..k nu prea se vedea bne prin folie..:D si nu vreau nici sa ma injure lumea :rolleyes2

NXdev 31-08-10 20:14

A gresit si el...dar uite asa invata omul :-?? , si poate data viitoare depune putina munca sa citeasca totul..Andrey mai chinuiete putin si vopseste plasticul ala negru :D, ar arata mai bine :twisted:.

OFF: Ma ajuta si pe mine cineva sa vand 2 distantiere/flanse 4x100 :( ?Vreau sa iau ceva pentru DEV :">

bib_andrey 31-08-10 20:16

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3624450)
A gresit si el...dar uite asa invata omul :-?? , si poate data viitoare depune putina munca sa citeasca totul..Andrey mai chinuiete putin si vopseste plasticul ala negru :D, ar arata mai bine :twisted:.

OFF: Ma ajuta si pe mine cineva sa vand 2 distantiere/flanse 4x100 :( ?Vreau sa iau ceva pentru DEV :">

Da Alex..o sa vad cand o sa am timp..si eu zic ca ar arata mai bne pe negru :D

In legatura cu flansele..baga un anunt :D

NXdev 31-08-10 20:24

Foarte bine \:D/ asteptam sa-l faci negru.Anunt am bagat pe cateva sectiuni dar degeaba.. :(

Vand 2 flanse/distantiere 4x100 , 20 mm , prezoane , import germania , 250 ron..

Alex30 31-08-10 20:28

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3624445)
Mie imi placea mai mult inainte..dar imi e de capetele de creta sa nu zica cv..k nu prea se vedea bne prin folie..:D si nu vreau nici sa ma injure lumea :rolleyes2

Nu au de ce sa se ia capetele de creta de tine. Poti sa il dai si jos pe ala...sunt multe masini care nu au asa ceva. Alea de afara sunt importante :-)

@Alex : O sa dau si eu un mass ceva poate te ajuta cineva sa scapi de flansele alea

NXdev 31-08-10 20:30

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3624510)
Nu au de ce sa se ia capetele de creta de tine. Poti sa il dai si jos pe ala...sunt multe masini care nu au asa ceva. Alea de afara sunt importante :-)

@Alex : O sa dau si eu un mass ceva poate te ajuta cineva sa scapi de flansele alea

Mersi pentru ajutor Alex :-)

Asa e...nu se iau de tine pentru asa o maruntaie :-j.Cred ca e insesizabila

bib_andrey 31-08-10 20:31

Hai sa il ajutam pe Alex (nxdev) dau si eu un mass..:-P

bib_andrey 01-09-10 20:59

1 Attachment(s)
O poza cu "xenoanele"..scz pt calitatea pozelor..ele se vad mai bne decat se vad in poza :D

NXdev 01-09-10 21:06

Se vede bine bine, fa si o poza pe o strada mai intunecata sa vedem cum "bate" 8).Acum..sa nu ii orbesti pe participantii la trafic :))

Alex30 01-09-10 21:32

Bat frumos farurile...fa si niste poze din fata :). Vezi sa nu ma deranjezi in trafic ca ma iau cu zuz dupa tine si cand te prind....ne oprim la o bere :))

B-99-SAA 02-09-10 07:47

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3627475)
Bat frumos farurile...fa si niste poze din fata :).

Da, si din fata o poza.... :lol:

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3627475)
Vezi sa nu ma deranjezi in trafic ca ma iau cu zuz dupa tine si cand te prind....ne oprim la o bere :))

La un suc dom'le, ca te ia nenea politistu la intrebari si-ti da restrictie la Zuz :???:

zoca 07-09-10 17:36

ai mai fakut ceva la masina?:)

Alex30 08-09-10 06:33

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3628063)
Da, si din fata o poza.... :lol:

La un suc dom'le, ca te ia nenea politistu la intrebari si-ti da restrictie la Zuz :???:

Daaa asta vroiam sa zic suc,suc,suc :D. Cum sa imi dea restrictie la zuz :twisted:

Hai andrey nimic nou? Sau urmeaza ceva...si ne ti in suspans :D

bib_andrey 11-09-10 07:53

@Alex30 - nu o sa te deranjeze farurile:lol:

@zoca - nu am mai facut nimic la masina am fost plecat de asta nu am mai postat de ceva timp..doar am vopsit stopul de pe luneta in negru,si cam atat cred..:rolleyes2

Nu am poze cu masina..poate o sa fac mai tarziu :D

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning