![]() |
Re: Renault clio mk1`
Quote:
Bai... nu stiu ce sa zic de stopu ala... arata bine asa, doar ca nu-mi dau seama cum arata mai bine, ca e fain si asa si inainte :D |
Quote:
|
A gresit si el...dar uite asa invata omul :-?? , si poate data viitoare depune putina munca sa citeasca totul..Andrey mai chinuiete putin si vopseste plasticul ala negru :D, ar arata mai bine :twisted:.
OFF: Ma ajuta si pe mine cineva sa vand 2 distantiere/flanse 4x100 :( ?Vreau sa iau ceva pentru DEV :"> |
Quote:
In legatura cu flansele..baga un anunt :D |
Foarte bine \:D/ asteptam sa-l faci negru.Anunt am bagat pe cateva sectiuni dar degeaba.. :(
Vand 2 flanse/distantiere 4x100 , 20 mm , prezoane , import germania , 250 ron.. |
Quote:
@Alex : O sa dau si eu un mass ceva poate te ajuta cineva sa scapi de flansele alea |
Quote:
Asa e...nu se iau de tine pentru asa o maruntaie :-j.Cred ca e insesizabila |
Hai sa il ajutam pe Alex (nxdev) dau si eu un mass..:-P
|
1 Attachment(s)
O poza cu "xenoanele"..scz pt calitatea pozelor..ele se vad mai bne decat se vad in poza :D
|
Se vede bine bine, fa si o poza pe o strada mai intunecata sa vedem cum "bate" 8).Acum..sa nu ii orbesti pe participantii la trafic :))
|
Bat frumos farurile...fa si niste poze din fata :). Vezi sa nu ma deranjezi in trafic ca ma iau cu zuz dupa tine si cand te prind....ne oprim la o bere :))
|
Quote:
Quote:
|
ai mai fakut ceva la masina?:)
|
Quote:
Daaa asta vroiam sa zic suc,suc,suc :D. Cum sa imi dea restrictie la zuz :twisted: Hai andrey nimic nou? Sau urmeaza ceva...si ne ti in suspans :D |
@Alex30 - nu o sa te deranjeze farurile:lol:
@zoca - nu am mai facut nimic la masina am fost plecat de asta nu am mai postat de ceva timp..doar am vopsit stopul de pe luneta in negru,si cam atat cred..:rolleyes2 Nu am poze cu masina..poate o sa fac mai tarziu :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning