![]() |
Re: Corsa mea
Superba Corsa ta :) am urmarit tot topicu si am ramas masca.. si nu iti fa griji cu accidentele ;) eu am astra din august si mi-a fost lovita de 3 ori fara ca macar sa fiu pe aproape ...eh asta e acum e buna si merge :)
Apropo asteptam niste poze mai noi cu ce ai mai facut pe la masina :rolleyes2 Keep up the good work :D |
1 Attachment(s)
Out with the old... cat despre poze cu mashina o sa pun mai diseara doar cum arata cu arcurile noi... fiindca am preferat sa stau sa lucrez impreuna cu tzapu la mashina decat sa o duc in service ;)
|
Sa nu uit ii multumesc tzapului k shi-a facut timp sa ne ocupam de mashina...
|
salut man......cat te-au dus jantele? sunt in 4 prezoane?
|
Quote:
|
frumoasa masinutza...arata bine,astept poze cu noile arcuri?ce marca sunt?
o intrebare am si eu: se tine bine masina pe asfalt,in curbe,ai testat-o? intreb ca ma gandesc sa imi iau si eu una 18 125cp. bafta cu masina si sa ai parte de ea fara evenimente |
Quote:
1.8-u e bun k motor trage bine. Eu ma gandesc sincer sa o vand pe a mea...shi acu stau sa o gandesc bine problema pana la 4 tuning day cand, dak ma decid sa o vand probabil k voi avea anuntz de vanzare pe ea... Cat despre poze cu arcurile shi firma scrie un pic mai sus;) |
Corsa mea
salutare am si eu o dilema .... nu le prea am cu masinile .... si as avea cateva intrebari .... sa ma lamuresc si eu , daca ma putetzi ajuta. am o corsa c din 2003 motor 1000 43kw de 1 luna adusa din belgia.cel care a aduso mi a spus ca are consum de 4.5 - 5 oras .... de curand am bagat 10 litri de benzina si am mers aproximativ 145 de km cu ei ...parerea mea e ca a consumat cam mult . oare am tras eu prea tare de ea ? sau e posibil sa consume 6 , 6.5 ? cam cat ar trebui sa consume o corsa ca a mea ? si inca ceva .... as vrea sa mi spunetzi daca am luat-o bine .... deci e din 2003 euro4 4 usi ,albastru metalizat cu nichel in fata,cd-player , boxe originale din fabrica ,2 chei ,geamuri electrice fata, inchidere centralizata (de la cheie),4 airbaguri ,comenzi volan,34500km reali (am fost la verificat cu ea) 6200 euro + aproximativ 70 euro taxele de inscriere pe numele meu , numar bla bla . deci 6270 e.
|
Quote:
Cam mic motorul un pic cam scump pentru o Corsa adusa de afara...gaseai ceva mai bun, cat despre consum asteapta-te sa pape mult, fiindca e motor mic pus pe o caroserie destul de grea... 6,5 e ok, eu am 1,3Cdti shi imi consuma 8 shi ceva iarna shi 7 shi ceva vara in Bucureshti... asha k eu zik sa zici mersi la consumul ala ;) |
pai lumea dc zice ca : " cu cat e motoru mai mic si consumu e mai mic ," ? si multa lume spune ca un corsa de 1000 ar trebui sa pape 4.5 5 in oras ?ar trebui sa scrie in cartea masini cat consuma ? ce altceva imi puteam lua pana in 6500 ? peugeot 206 e frumos dar .... piesele scumpe , ma gandeam la un fiat punto.....initial dar am ramas la corsa ... am zis ca e masina nemtzeasca ca e buna si ca, consuma putzin .... care e faza acuma ... nu se poate regla sa consume cat mai putzin ?
|
vyper2thex
ai pus flanse pe spate ? |
Quote:
|
Quote:
|
si ce ar trebui sa schimb,sa modific la ea pt a fi consumu cat mai mic? :-toba si alte chesti din astea ....pt ai da mai multa putere (cai) ?? sau mai bine zis ce imi recomandatzi sa fac ,sau sa ii fac pt a scoate consumu cat mai putzin ? ms
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning