![]() |
Re: Bmw E30 - 1990 ~ Death Bringer
Quote:
|
marfa frate masina ta da cat iti consuma???
|
Quote:
Dar a ta?:lol: |
Quote:
-cativa metrii patrati din suprafata bucurestiului, -mult din timpul trecatorilor ce se opresc s-o admire cand e in mers consuma : -vreo 25 l / 100 km -mult cauciuc -si destui adversari. si a ta poate fi la fel , la doar uimitoarea suma de 999,99euro suna acum ! nu ezita ..si visele se vor transforma in realitate.. ( oferta limitata in limita stocului disponibil )\ :lol: :lol: |
si a ta poate fi la fel , la doar uimitoarea suma de 999,99euro
suna acum ! nu ezita ..si visele se vor transforma in realitate.. ( oferta limitata in limita stocului disponibil )\ :lol: :lol:[/QUOTE] Ma dute de aici!Din nefericire actele mai intarzie o zi! |
mamaaa mai poti?????
|
Mai pot da dracii il iau cand il scot pe strada!
|
actele ca actele, dar motorul & restul in ce stadiu sunt? e totul OK?
|
Quote:
|
Motorul e gata intr-o zi!
|
Nici azi nu a fost sa fie!Se pare ca mai am de tras cu nenorocitele alea de acte!Desi am primit asigurari ca azi le am ,nu am avut noroc!Multumiri lui Maroo pt piese!
|
Frumos frumos..sa`l stapaneshti sanatos!
Pana la urma ce motor ai pe el k tot n`am inteles?!:???: Oricum daca e poate ne vedem maine prin pescarila..depinde de Maro daca e gata autoturismu meu:lol: :twisted: Multa bafta |
bah ce atat maroo pe aici mah??? grabitiva pana pe 27 luna asta cu tot ce va treba ca fug :)) ma duc sa ma relaxez in asteptare cartonului
|
Motorul e de 2.5 12v!Vezi ca e de plastic!Cartonul:lol: !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning