![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
Quote:
|
Quote:
|
La partea cu tremuratul e posibil sa nu ai inele de centrare de care trebuie , sau daca nu e posibil sa nu fie echilibrate cum trebuie.
|
doamne cat de bine arata cu ceasurile alea:peace:
|
da arata foarte bine sa le vezi LIVE astazi ii mai pusai ceva fire de masa pe la motor an jur de 5 sa nu duca lipsa ;) si vazui cam unde ar atinge se pare ca bucsa de le bara stabilizatoare atinge an brate si stanga si dreapta :!::!: daca poate sami explice cineva de ce aceast fenomen as fi recunoscator multumesc eu nul anteleg:rolleyes2
|
Cantarii masina are 1 000 kg fix fara mine cu mine 1080 si tot nu stiu ce are de atinge ceva :!::!:
|
Nu crezi ca este o problema aici ? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1301856532
Cum te descurci ? |
Quote:
|
Din ce in ce ancep sa cunosc masina mai bine asta seara ma dadui cu un bmw 2,8 pisicuta trage masina bine dar din 4 ma alesai cu 4 la 0 pentru mine si mai avusai un porsche boxer de 300 de cai asa zice proprietaru nu stiu sigur si tractiune spate plec in fata lui si asa este pana la finis am anceput sa plec din 2000 , 2500 de ture si anainte plecam din 4000 si stateam numai pe loc usor usor ai dau de cap si cauciucurile asi fac treaba asa ca e binisor ;););) ,a si ma anscrisai si la arad asa ca vin sa ma bata toti :cry::cry:
|
nu cred ca toti...vom vedea atunci cine te bate si cine nu,dar nu prea multi au sanse sa te bata;)
|
Bravo omule .....,ma bucur ca vi la ARAD ...asa mai ridicam si noi standardele la masinile astea si cu ocazia asta vezi si ce timpi scoate masina .
|
1 Attachment(s)
legat de problema ta cu distanta intre planeta si baia de ulei, cred ca suportii motor innovative coboara un pic mai jos fata de cei de la hybrid racing & hasport.
baia de k24 cred ca e solutia ta de moment eg k20 & hasport 195/50/15 |
Quote:
|
Quote:
probabil, dar nu-ti dai seama pana cand nu le pui unu langa altul, diferentele sunt mici, dar adunate conteaza...probabil ca acum au remediat problema... planeta = pamant ;) salutari ! |
In sfarsit am avut si ieu timp sa-ti citesc treadul, munca impresionanta si o sa-ti urmaresc proiectul cu mult interes sa vedem ce iese la sfarsit. Masina si bordul arata super ;)
Spor la treaba in continuare! 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning