![]() |
Re: TXA
Fromus de tot!!!!si ce ii poate inima!!!!;)
|
Frumos rau de tot dar ce zici vi pe 16 septembrie la legale sa faci niste victime ce zici:?: :?: :?: :?:
:evil: :evil: In loved with bmw:twisted: :twisted: |
super masina
o stiu de cand era in dr taberii ..prin 99'-2000 de atunci nu am mai auzit de ea..pana cand a aparut in videoclipul ala..cu 6sase 6sase nice work si felicitari pt munca si tot ce ai facut la ea f artistica poza cu donut-ul..(din astea ultimele puse aici) -o pun wallpaper! bafta |
o sa vin pe 16 bine inteles ne vedem acolo...........
|
Sal Mariuse,hai k munca ta a ajuns aproape la final....pe 16 abia astept sa le rupi gura la toti..sa nu mai vb unu si altu....hai k pe 16 te astept sa faci Istorie in 2006......las k imi fac si yo pisica mare:))
|
3 Attachment(s)
inca 3 poze :D pt posteritate
tnx mariuse :D |
ma....ce-mi plac pozele astea...... si io vreau :D :D :D
|
yo cred ca tu vrei fata
:?: facem si poze... daca vrei ! |
Doamne deabia astept sa venim totzi pe 16sept sa vedem ce poate masinutza ta,cam la ce categorie o s-o inscri???
:evil: :evil: In loved with bmw:twisted: :twisted: |
Pe 16 toata toti care au cmentat despre TXA sa speram k isi vor cere scuze..... deocamdata parerea mea TXA nr 1...
|
Quote:
|
Quote:
|
vedem ce zice si wrc si dgh :D
|
wrc 1 ...dgh si txa trebuie vazut....
|
prietene iti garantez ca se va schimba clasamentul si va fi asa:txa nr 1 si mai departe nu mai conteaza si am o rugaminte frate te astept pe tine la start cu ce ai tu frate nu mai vorbi in locul altora,sa asteptam sa vedem cel mai sigur pe 16 frate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning