![]() |
Re: Femeile la volan
Quote:
|
ultima isprava a d-rei: am fost la un local si a parcat masina paralel cu un gard de pe partea stanga, dar la vreo 30 cm de el. Si intreb eu: "Si acum cum iesi?" Deschide portiera... abia daca putea sa se strecoare un chiuaua sau un pechinez pe acolo. Of of. Drept care a facut ce ar fi trebuit sa faca Becali cand a lovit Maybachul: exact a iesit si intrat frumos pe portiera din dreapta.
|
=)))))))) prea tare..m-ai povesteste daca ai ce ... eu am o matusa buna blonda :) ar fi multe de povestit cum ar fi momentul cand si-a cumparat un papagal pt celalalt din casa si il tinea in mana..si ajunsa in masina a realizat ca tre' sa conduca si a dat drumu la papagal prin masina si conducea radea nu avea treab...sau cand a scapat tigara intre picioare si a lasat volanu si se cauta intre picioare si masina o lua spre sant cica" dati-o draq de masina ca m-am ars" :)) o alta faza tare cand a parcat o data cu roata pe bordura si i-am zis sa o dea jos ca e mai bine dar a zis ca merge ..si in momentu inchiderii usii sap lece masina a coborat singura si oglinda i-a venit in cot.....cand era incepatoare se uita la drum si ovedeai cu mana dreapta cum cauta schimbatorul si dadea numai pe langa ,iar cand se uita unde e iar o lua spre sant sau pe contrasens ... ar mai fi mutle de spus dar sa nu fiu singuru care spune intamplari amuzante
|
haha tare si ce zici tu. cu asta nu ma mai intalnesc de-acu ca m-am plictisit de ea. dar apropo de ce ziceai tu ultima data si asta a facut la fel. imi povestea ca nush ce facea si a luat-o spre contrasens de era sa se izbeasca de unul iar cand m-am intalnit eu cu ea la un moment dat nush ce i-am aratat eu prin masina si a luat-o spre dreapta spre bordura. varza
sa vad ce soferite mai combin. ma simt de parca as fi instructor cand is in dreapata uneia din asta. :lol: |
super tari intamplarile cu matusa ta TuningBoy =))))))))))))))
|
obraznick o stie pe matusa... =)))) e mai cu capu... saraca e asa la volan din cauza lu unchiu care nu e genu ala de om cu rabdare...se enerva la inceput cu ea repede ,ii maga el in viteza,tot el ii tragea de volan ..etc etc.. sa va spun ca si-a luat golf si nu stia de unde sa opreasca farurile? asa ca le-a lasat aprinse si a urcat sus la noi acasa..si un cunoscut trece si vede masina si o suna..si ea .."aa da stiu dar nu stiu sa le inchid" si i le-a inchis respectivu ca era langa masina ...
mai am niste exemplare care daca ii zici"mama ce tare e ala/aia" in directia in care intoarce capu,trage si de volan.... exemplarele sunt asemanatoare celor care atunci cand joaca cs sau nfs se misca din fund pe scaun =)))) |
Quote:
|
nu ..era la mine si de la balcon a deschis ca respectivu venise jos la mine la restaurant ... nici chiar asa =))))
|
e chiar funnny matusa ta. rau de tot =)))))))))))))))))))))
|
Tuningboy ar trebui sa`ti aduci matushica pe la raliuri s`o cunoasca si baietii de pe forum;), adica stilul ei de condus:)
|
ei ii place la munte in serpentine...iar la ea localitate e acelasi lucru cu autostrada... sa va mai spun ca in momentul cand era insarcinata inca putin si iesea copilu pe gura ea facea prostii prin trafic si curbe :))) asa se nasc unii nebuni n-ai ce sa le faci.... a mea seamana cu TRIXI doar ca trixi sutn sigur ca nu face asemenea chestii la volan sau poate cine stie :))
|
:D :D :D in privinta perioadei cind am fost gravida..ai perfecta dreptate!in 15 s-a nascut dom...je in 14 ink eram regina semafoarelor cu passatul! :D
p d alta parte,n-am sustinut eu niciodata k m-as pricepe cine stie cit d bine la masini,dar cind am primit-o p suzie,in mod normal "se prezinta" masina...dar dupa 2 minute am lamurit d-soara despre functionalitatea anumitor "chestii" de p bord...;) iar in masina,nu suport sa nu fie curatenie,ordine..totul pus fix..k nimik sa nu faca galagie in masina,sau sa fiu nevoita sa ma duc mai incet,k vezi doamne,in portbagaj e scandal...copilul,tot timpul legat in scaunelul lui in spate,si asa mai departe... intr-adevar merg d nebuna,nu e o raritate k cu copilul sa merg peste 100 in oras,ziua...dar in 10 ani d zile,am in istoric un stop crapat,si ATAT!!!(la restul evenimentelor nu am fost eu la volan :D ) am curajul sa zic,k sunt kiar fff disciplinata in traffic,daca nu ar fi limitare d viteza,si linie continua pusa aiurea peste tot!:D si am io o vorba:daca ma surprinde ceea ce vad in oglinda,mai bine pun jos masina,k nu am o zi buna...;) |
mda..chiar semanati..doar ca ubruneta ea blonda :)
|
1 Attachment(s)
Neah...Femeile sunt foarte bune la volan ,sa fim seriosi, doar nu sunt veverite...Bycazz you can drink and drive, when you drift and slide:drunk: :drunk:
|
la asa o femeie, poa' sa-mi faca masina praf lunar, casco sa traiasca :D:D:D
like..NOT! :p |
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning