![]() |
Mersi baietzi!
Ce se mai aude de site! |
Am vorbit cu Hondarul de vorba si maine(joi) vrem ca AfterDark-ul sa se intalneasca cu 4ss sa stam de vorba! Mergeti?
|
Un joint-venture ceva? Sau un merger/aquisition? :lol:
luca - te ignor deocamdata N-am spus-o cu rautate, jumatate am spus-o in gluma, cealalta ca pe un lucru serios de luat in seama...ce e rau in unuinea celor 2 cluburi? Ar fi benefic pt amandoua...doar daca nu sunt orgoliile prea mari(\"vreau sa am eu clubul meu\") Sa sti ca nu vrem sa ne unim cu nimeni, deci cred ca si a doua parte tot in gluma ai spus-o |
Daca vii sa ma iei merg dar deocamdata nu mai am masina, e in service.
Daca e vedem ce facem. |
Trebuie sa purtam o discutie pe messenger pe seara! O sa mai vorbesc si cu Hondarul ca sa vedem la ce ora, unde !
|
Aceasta intalnire trebuia sa se faca mai demult dar a tot fost amanata!!!
Sa speram ca sapt asta o sa ne intalnim!!! |
Ca deobicei nici un rezultat vad eu! A vorbit cineva ceva cu 4ss?! :?
|
Intalnirea cu 4SS se va face joi seara, detaliile pe Yahoo!!!
|
Locul intalnirii pt membrii AfterDark este Piata Romana in parcare la KFC!
Daca nu ajungeti acolo ne gasiti in Fantasia, la subsol, barul acela de langa Sport Spirit! |
Ma baieti de ce am facut eu topicul ala cu ANUNTURI?
Acolo postati anunturile, intalnirile si restul, ok? |
Iertare boss! :lol: Uitasem pe moment! Vina mea cum ar putea sa fie iertata? Daca va aduc inelul invizibil din Dealul Spintecat ma iertati? :lol:
Ok, Cristi am inteles! Daca vrei muta-l tu acolo! Ne vedem diseara! |
Bai, eu diseara o sa vin cu tipa aia din pozele de la FEMEI!
Nu stiti nimik de poze, da?! :lol: Va rog frumos! DISCRETIE |
Stai sa o vad, cum adica discretie? Adica daca vorbim sa nu te intreb in gura mare \"eu nu e aia dezbracata pe care ai pus-o pe net?\" \"ba da ea e nu?\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Cam asa ceva... :lol:
|
Hondare, super tare semnatura ta; eram pe jos de ras cand am vazut-o!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning