![]() |
Re: E30 - M3 x2
Quote:
|
Cam asa ceva :D
Sigur o sa fie cel mai jos E30 din RO, si chiar cu posibilitatea de a circula asa cu el. Joi am comandat la BMW ultima piesa de care aveam nevoie pentru a putea regla diferentialul, dupa ce ajunge il voi asista pe unchiul meu, Nasi DGH la asamblarea si montarea lui. :)) |
il inveti sa faca diferentiale? merge si mai jos putin. cel putin pe fata sti bine ca se poate sa merg cu scantei din baie...:lol:
|
17 Attachment(s)
Poze cu masacrul ... cand credeam ca sunt aproape gata cu tinichigeria ........ am terminat doar pe dreapta.
Intrebare : HOW LOW CAN YOU GO ?! :lol: |
domnu andu iti poti zice pe privat un pret la cat te'au dus jantele cu tot cu transport?
app: ce faceti voi acolo e ceva de vis...spor la treaba |
Uau.... Gabi.... YOU ARE DA' MAN, MAN!!! Maşina este extraordinară. Cānd vezi jantele, pneurile, V8-ul, eleronul, aripile evazate parcă visezi... Baftă omule cu maşina asta, cānd intru pe topicul acesta... īntotdeauna raman fără cuvinte.:shock:
|
4 Attachment(s)
Un pic mai jos
|
Suspensie reglabila pe inaltime?
Capota nu o sa aiba probleme la montare? Motorul pare putin cam sus. |
Quote:
|
Suspensia este kw v2. Am scos distantierii de la punte pt a ridica ansamblul punte fata caseta directie respectiv motor 25mm. Capota trebuie modificata :)
STAY TUNED ! |
Frumos ursul' negru, vazut live in garaj :-P
p.s "Gaby sefu de service":lol: sa potrivit cuita la 206? 4 cu 3 :shock: |
4 cu 3? se potriveste cutia dar inca nu am primit toate piesele. am comandat 25% din masina :))
|
Intrebare : Ce bord se va folosi ?
Cel de pe M5, cum a fost la jae sau se va configura cel de M3 E30 ? |
Una peste alta, mie nu imi vine sa cred cum o sa arate masina asta ... o sa fie TOP la nivel worldwide ...
|
iti spun eu cum GRAVA astazi s a mai umblat pe la aripi spate ca sa intre rotile cum trebui da il las pe gabi sa va arate
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning