![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
ma imi cer scuze dar am lasat-o mai moale
|
pai ce sa o lasi mai moale ca acum maine iar sunt in bucuresti vreo 2-3 zile poate nu treci pe la mine ca ma supar rau de tot sau u o lasi mai moale ca vrei sa ne faci vreo surpriza si noi nu stim vezi ca mai e putin pana la ziua mea :dribble: :peace: cu alte cuvinte te astept maine seara sau poimaine la mine sa bem o bere fara alcool :drunk: :drunk:
|
haoleu cu siguranta vin sa bagam o bericica mica. Nu fac nici o surpriza ca sunt la resurse cam nul adica putin peste 2RON :)) . Ne auzim la tel si poate aduci si tu CNX cu tine ca m-am saturat de cosmo :)
|
Felicitari DAC-ule pt masinutza ta!:-) bafta in continuare:D:D
|
man e misto masina... imi place dar trebuie sa ii faci si spatele :D
unde ti-ai facut spoilaru pe fata? face si la comanda? k vreau sa-mi fac si eu unu... |
:D mie imi place capota
|
Quote:
Caphonne merci de laude :D si sper ca in cel mai scurt timp sa o termin si pe afara ca plange saraca dupa o bara spate si niste praguri :( |
Imi place mult de tot masina ta,mai ales interiorul.Cum ai vopsit bordul sa nu se cojeasca ?
|
Quote:
|
a dat dumnezeu sa reusesc sa imi iau si eu niste scaune care sa ma faca sa ma simt la volan mai bine.poze maine :)
|
nebunule sa nu imi zici ca ti-ai luat scaune sport
|
nu ma sunt de pe un mitsubishi din cate stiu.Oricum ala de la sofer e misto ca are multe tampenii.Vroiam orice care sa imi ofere un suport lombar ca mereu zburam prin curbe din scaun
|
Nebunule...ai nevie de suport lombar, nebuneli:lol: Cred si eu la ce avion ai!:lol: :lol:
Imi plac scaunele. sa le uzezi sanatos!:-) |
good job, man! abia astept sa vad pozele!
|
Intradevar, scaunele sunt belea, in special scaunul soferului;) dar si cel din dreapta merita laudat, cel putin eu sunt foarte multumita de el!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning